ElegantFM

26/04/2018

Added by Mir3LLuTzZa
category
Comments 0

Mădălina Ghenea, care l-ar fi vrăjit pe Leonardo DiCaprio

Românca Mădălina Ghenea, care l-ar fi vrăjit pe Leonardo DiCaprio, a fost exmatriculată pentru că a pozat în chiloţi!

Mădălina Ghenea, românca din Slatina, Olt, care se iubeşte cu actorul Leonardo DiCaprio, a avut probleme în timpul liceului, din cauza frumuseţii sale. Pentru că a pozat în lenjerie intimă, olteanca a fost exmatriculată în clasa a X-a.
Mai mult: Românca Mădălina Ghenea, care l-ar fi vrăjit pe Leonardo DiCaprio, a fost exmatriculată pentru că a pozat în chiloţi!

Vecinii Mădălinei Ghenea din Slatina au fost foarte surprinşi ieri, când au aflat că micuţa Madi frânge inimi în toată lumea. Ştiu cu toţii că fata e o mândreţe de olteancă şi că a înnebunit bărbaţii din Italia, ţara ei adoptivă, însă nu aflaseră că ultima ei cucerire ar fi chiar actorul Leonardo Di- Caprio, care tocmai s-a despărţit de actriţa Blake Lively (foto), din serialul "Gossip Girls”. "De mică a fost f rumoasă. Acum am mai văzut-o doar la televizor, că acasă nu a mai venit de câţiva ani”, ne-a spus Maria Pârvu, o vecină a familiei Ghenea.
Cu toate acestea, frumuseţea care a făcut- o celebră şi care i-a adus contracte cu case de modă din străinătate i-a provocat şi neplăceri. "În primele clase de liceu, la «Radu Greceanu», lipsea de la şcoală, pentru că pleca la prezentări de modă. În clasa a X-a, când a apărut în lenjerie intimă într-o revistă, conducerea şcolii a mutat-o la Colegiul Ion Minulescu”, ne-a povestit una dintre colegele Mădălinei. Schimbarea i-a prins bine, pentru că profesorii îşi amintesc de ea cu plăcere.
"A avut numai note bune şi, chiar dacă lipsea, învăţa în avion”, mărturiseşte Ioana Popescu, fosta dirigintă a fetei.

madalina
 
Alin, fratele Mădălinei, s-a mutat de câţiva ani la Milano şi locuieşte împreună cu sora sa. Cei doi sunt nedespărţiţi atât la petreceri, cât şi în vacanţe. Mai mult, Alina şi-a însoţit sora şi la Festivalul de Film de la Cannes, unde au stat împreună pe un iaht închiriat.

Blog
comments (0)
Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Forma intrarii

Salut: Guest!

Guest , suntem bucurosi sa va vedem! Va rugam sa va Inregistrati sau sa va Logati!

Mini chat

Like

Radio Elegant Fm

Dedicatii si preferinte muzicale la ID-ul de messenger elegantfmlive

Sondajul nostru

Voteaza site-ul meu

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory