ElegantFM

24/04/2018

Added by Mir3LLuTzZa
category
Comments 0

Experimentul care nu ne face deloc cinste

Muncitorii austrieci ne dau clasa chiar in tara noastra. Experimentul care nu ne face deloc cinste
Am primit inca o lectie despre eficienta, daca mai era nevoie. De aceasta data, austriecii ne-au aratat cum se munceste organizat si bine. Ei au montat in Poiana Brasov un stalp de telescaun in numai 7 minute.

Intre timp, in oras, opt muncitori romani s-au chinuit aproape o ora sa taie un stalp de curent electric. Ce-i drept, unul lucra, iar ceilalti erau in pauza.
Masivul Postavarul, ora 9 dimineata. 6 austrieci trebuie sa instaleze 19 stalpi de telescaun. Nu conteaza ca a nins si e ger. Oamenii se apuca de treaba.
In oras, pe o vreme mult mai blanda, niste muncitori romani au misiunea sa mute un stalp de curent electric. E gata pus la pamant. Trebuie doar taiat si incarcat.
Sunt sase... dar pentru inceput, doar unul lucreaza. Colegii lui fumeaza, sprijina masina de interventie, stau cu mainile in buzunar sau privesc in zare.
 
Intre timp, pe partie, nimeni nu zaboveste o clipa.
Revenim la prietenii nostri din oras. Supriza, acum sunt mai multi, dar tot degeaba. Inca trei muncitori merg, agale, sa-i ajute...cu un sfat.
Deocamdata studiaza terenul. Le ia 26 de minute sa taie cu flexul legaturile metalice. Sus, pe partie, in numai 26 de minute 4 stalpi de cateva tone aveau deja fundatie.
In sfarsit, si la noi vine macaraua... si dureaza inca 5 minute pana cand stalpul romanesc e incarcat intr-o masina.
Sus, dupa sase ore si jumatate, muncitorii straini termina o lucrare programata sa dureze trei zile. Lectia austriaca a fost predata. Noroc bun.

Blog
comments (0)
Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Forma intrarii

Salut: Guest!

Guest , suntem bucurosi sa va vedem! Va rugam sa va Inregistrati sau sa va Logati!

Mini chat

Like

Radio Elegant Fm

Dedicatii si preferinte muzicale la ID-ul de messenger elegantfmlive

Sondajul nostru

Voteaza site-ul meu

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory