ElegantFM

26/04/2018

Added by Mir3LLuTzZa
category
Comments 0

Cea mai neagră seară pentru Galamaz şi Tătăruşanu!

VIDEO Imagini din filmele de groază! Cea mai neagră seară pentru Galamaz şi Tătăruşanu! Unul a fost lovit cu pumnul pe teren de un huligan şi al doilea, atins de o petardă!
 
Fanii Petrolului au făcut prăpăd la meciul cu Steaua: unul i-a fracturat pometele lui Galamaz, altul i-a aruncat o petardă în spate lui Tătăruşanu!

 
 
steauasteaua
 
steaua
 
steauasteaua
 
Partida s-a suspendat! Scene incredibile, cum nu s-au mai văzut nicăieri pe vreun stadion al lumii, s-au petrecut la meciul Petrolului cu Steaua. O poveste uluitoare, cu fracturi, arsuri, pumni şi picioare, care va şoca întreaga Europă şi care arată unde poate duce neglijenţa celor care asigură paza pe arenele de fotbal, dar şi lipsa de competenţă a arbitrilor în astfel de situaţii. Era minutul 42 al jocului Petrolul-Steaua. Trupa lui Ilie Stan conducea cu 1-0 şi primise un penalty. Nimeni nu se aştepta că va urma un măcel. Un ultras al "lupilor galbeni” a pătruns pe gazon şi i-a dat un pumn lui Galamaz, provocându-i o fractură a osului zigomatic, scuipându-l totodată! Martinovici, Stanca şi alţi jucători ai Stelei au reacţionat din instinct şi l-au doborât cu picioarele, timp în care oamenii de ordine care asigurau paza abia şe îndreptau spre locul incidentului. După minute bune, arbitrul Robert Dumitru le-a arătat cartonaşe roşii sârbului şi portarului. După îndelugi discuţii, jocul s-a reluat. Mihai Costea a transformat penalty-ul cu o "scăriţă”, moment în care o altă secvenţă de coşmar s-a petrecut. Lui Tătăşuşanu, intrat în poartă, i-a fost aruncată din peluza fanilor petrolişti o petardă direct în spate. Internaţionalul român s-a ales cu arsuri pe spate şi pe gât şi, după ce a primit îngrijiri medicale, centralul Dumitru le-a trimis pe cele două echipe la cabine. Apoi, Dumitru a luat decizia de a suspenda partida.

Gigi Becali: „Nu am mai văzut aşa ceva niciodată!"

Patronul Stelei era şi el şocat de episoadele de violenţă maximă petrecute la Ploieşti. "A venit, l-a făcut KO! Asta ca asta, dar să mai arunci şi cu petardă şi să-l înnebuneşti şi pe Tătăruşanu! Cum să mai apere şi portarul? Ştii de ce se întîmplă aşa? 3-0 din prima, ce căuta ăla pe teren! N-am mai văzut fan să lovească jucător. E inadmisibil să îi elimini pe Stanca şi Martinovici! E ca atunci cînd mi-au furat mie maşina şi m-au eliminat tot pe mine", a spus Gigi Becali la Fanatik Show.

Gigi a luat foc la vestiare! S-a dus la jucătorii săi şi a urlat la cei din jur pentru ce s-a întâmplat
Patronul roş-albaştrilor nu a mai putut suporta tensiunea şi a coborât la vestiare pentru a vedea ce fac Tănase şi restul jucătorilor săi. În tot acest timp el a urlat încontinuu la oamenii din anturajul celor de la Petrolul şi la cei care s-au ocupat de organizarea meciului. În vizorul lui Becali a intrat şi arbitrul Robert Dumitru, care nu a oprit mai devreme partida, imediat după ce Galamaz a primit un pumn în figură.

Blog
comments (0)
Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Forma intrarii

Salut: Guest!

Guest , suntem bucurosi sa va vedem! Va rugam sa va Inregistrati sau sa va Logati!

Mini chat

Like

Radio Elegant Fm

Dedicatii si preferinte muzicale la ID-ul de messenger elegantfmlive

Sondajul nostru

Voteaza site-ul meu

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory