new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » LOVE&SEX » Sex » Avortul
Avortul
date: Miercuri, 09/03/2011, 3:15 AM | message # 1
Tu esti pro sau contra avort?

E o intreaga polemica pe aceasta tema. Sunt sute de lucrari scrise, din pshilogie, filosofie, medicina care trateaza (dintr-o perspectiva sau alta) subiectul.
Parerea ta care e?
Este avortul o optiune sau nu?
Miri
Offline
Posts: 617
respect
[ 11 ]
 
date: Miercuri, 09/03/2011, 3:17 AM | message # 2
Majoritatea oamenilor nu ştiu ce se întâmplă în timpul unui avort. Nici femeile care au avortat nu ştiu că de fapt au omorât un copil. Ele "au auzit" că de fapt până în luna a treia este doar un ghem de celule şi nu un om adevărat. Nimic mai fals! Viaţa începe în momentul concepţiei.

Mamelor! După 8 săptămâni când se efectueză avortul, copilul are deja toate organele formate. Simţurile sunt prezente: ei simt durerea şi avortul devine un măcel. Le bate inima dar apoi se opreşte când va fi rupt în bucăţi prin chiuretaj sau prin aspiraţie.

Nu vă lăsaţi înşelate! Avortul nu este soluţia! Infomaţi-vă serios asupra tuturor consecinţelor avortului şi sfătuiţi-vă cu femei care au mai făcut avort. Nu vă lăsaţi copleşite de situaţie indiferent care ar fi aceasta. Dacă Dumnezeu a pus sufletul în copilul din pântecele vostru, El vă poate scoate din valurile mării, oricît de mare ar fi furtuna. Trebuie doar să îi cereţi ajutorul, iar aceasta nu vă costă nimic.Miri
Offline
Posts: 617
respect
[ 11 ]
 
date: Miercuri, 09/03/2011, 3:45 AM | message # 3

Sărut mâna, măicuta mea,

Sunt eu, cel din pântecele tău, care-ti soptesc la ureche cât sunt de speriat, de trist si de îndurerat pentru că vrei să mă omori, crezând că-ti sunt o grea povară... Dar tu nu stii cât e de greu să nu-ti aud cântecul de leagăn, să nu mă bucur de mângâierile tale, să nu îti văd chipul tău, măicută dragă.

Cât as vrea să mă cuibăresc la pieptul tău izvorâtor de tihnă, liniste, pace si bogată dragoste! Ce puternici am putea fi împreună si cum am învinge toate necazurile si mai ales ce frumoasă ar fi viata alaturi de tine.

As vrea si eu să mă pot bucura de frumusetea cerului senin, să alerg cu voiosie prin câmpul înflorit, să-ti împletesc mândră cununită si să tresar nedumerit de ciripitul vesel al vrăbiilor certărete...

Ti-as încânta sufletul cu multe ghidusii, iar drăgălăseniile mele ti-ar descreti fruntea în clipele de cumpănă. Te-as ocroti si m-as face scut împotriva necazurilor.

Nu gândi că sunt mic si neputincios, pentru că primindu-mă pe mine în viata ta, măicută bună, pe Pruncul Hristos îl primesti. Tresar de bucurie gândind cum ti-ai rezema capul obosit pe umărul meu si câtă putere ai găsi acolo, cum voi 'fi reazemul bătrânetilor tale.

Măicută, trebuie să-ti mărturisesc ce frică-mi este la gândul că lama tăioasă mă va sfâsia si mă va transforma în bucătele mici, fără de viată, care vor ajunge la gunoi...

Oare tu nu auzi cum îmi bate inimioara si cum tremur de frică?

Măicută dragă, as vrea să mă pot uita în ochii tăi si să te rog să ai milă de mine, să-ti zâmbesc drăgălas - cum numai eu stiu - si să te strâng în brate si să-ti dau fortă si curaj, încredere si convingerea că nu omorându-mă pe mine vei scăpa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutăti, pentru că îl vei mânia pe Bunul Dumnezeu.

Tu stii cât e de greu să suporti o nedreptate: o observatie, o mustrare venită din partea cuiva care-ti răneste doar orgoliul. Imaginează-ti ce înseamnă pentru mine să port povara nedreptătii tale, când tu mă dai nu numai mortii pământesti, care e atât de grea, dar mă lipsesti si de lumina lui Hristos.

Mă rog Maicii Domnului să te lumineze si să-ti dea putere, întelepciune si un pic de dragoste si milă si pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tău, suflet din sufletul tău, copilul tău nevinovat. Amin.

PS:De cand ma stiu am fost contra avortului...numai cine nu are copii si ii doreste poate intelege despre vorbesc!!!
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Joi, 24/03/2011, 9:39 PM | message # 4
Eu sunt total impotriva avortului...de ce...in zilele noastre cand sunt atatea metode de contraceptie...sa ucizi un suflet?
Jurnalul unui copil nenascut:

5 octombrie :
De astazi incepe viata mea. Parintii mei nu stiu inca acest lucru, sunt mai micuta decat semintele unui mar, dar totusi traiesc. Voi fi o fetita cu parul blond si cu ochi albastri. In mine sunt deja inscrise trasaturile de mai tarziu, chiar si faptul ca o sa-mi placa florile.

9 octombrie :
Sunt unii care spun ca nu sunt o persoana reala, ca doar mama mea exista. Dar sunt o persoana reala, asa cum o firimitura de paine este tot paine. Eu si mamica suntem doua persoane reale.

23 octombrie:
Astazi am deschis pentru prima oara gurita. Ei bine, cam peste un an pe fata mea se va asterne zambetul. Si mai tarziu voi putea sa vorbesc ESi stiu ca primul meu cuvant va fi: MAMA.

25 octombrie:
Inima a inceput sa bata de astazi. Pana la sfarsitul vietii, in orice clipa se va auzi usor ritmul ei. Dupa multi ani ea va obosi, se va opri si voi muri.

2 noiembrie:
Cresc in fiecare zi cate putin. Manutele si piciorusele mele au inceput sa se contureze. Dar va trebui sa astept mult timp pana cand ma vor ajuta sa ajung in bratele mamei, pana cand voi putea sa vin cu buchetelul de flori in manute sa-l imbratisez pe tata.

12 noiembrie:
La maini au inceput sa-mi apara degetele grasute. Sunt grozav de caraghioase asa mici ! O s-o trag pe mama de par cu ele !

20 noiembrie:
De-abia astazi medicul i-a spus mamei ca va avea un copil. Ce fericita trebuie sa fie ! Te bucuri, mamico ?

25 noiembrie:
Cred ca mama si tata imi cauta acum un nume. Dar ei nici macar nu stiu ca sunt fetita. As vrea sa ma cheme Maria. Sunt deja maricica acum.

10 decembrie:
Mi-au aparut primele firisoare de par, moi si aurii. Ma intreb ce fel de par are mamica mea.

13 decembrie:
Vad ! Este totul intunecat in jurul meu, dar cand mama ma va aduce pe lume vor fi numai raze de soare si flori, dar mai mult decat orice, as vrea s-o vad pe mamica ECum arati, mamico ?

24 decembrie:
Oare mamica aude soapta inimii mele ? Unii copii se nasc putin bolnavi. Dar inimioara mea este puternica si sanatoasa. Bate mereu: tam-tam, tam-tam. O sa ai o fetita sanatoasa, mamico !

28 decembrie: Astazi parintii mei m-au ucis!De ce mamico? de ce taticule? Doar va iubesc asa de mult ... si Dumnezeu m-a trimis la voi sa va fac fericiti. Voi astazi ati ratat o sansa spre fercire si nu stiti. Mamico sufletul meu s-a intristat si plange.“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
edited by: Just - Luni, 28/03/2011, 8:42 PM
Just
Offline
Posts: 237
respect
[ 8 ]
 
date: Vineri, 25/03/2011, 1:28 AM | message # 5


Fighting for peace is like fucking for virginity...!
YoYo
Offline
Posts: 201
respect
[ 4 ]
 
date: Duminică, 27/03/2011, 4:21 PM | message # 6
chiar daca sunt baiat, sunt impotriva avortului, oricati copiii mi-ar face sotia, i-as primi pe toti cu cea mai mare bucurie, pentru ca ei sunt adevarata bucurie a familiei.

PS: povestioara zisa de JUST m-a socat extraordinar de tare... inca de cand am citit-o prima data de pe alt site, unde a postat-o, am vrut sa o recitesc si acum am recitit-o... daca fiecare femeie insarcinata care nu si-ar dori copii ar citi asta, sunt sigur 100% ca isi va schimba parerea despre asta. Am participat la un discurs foarte interesant despre copil, atunci cand se afla in faza 0-9 luni, o sa incerc sa scriu ceeace am auzit acolo, pur si simplu a fost un discurs superb pe care as vrea sa vi-l impartasesc si voua cat de curand.Когда-нибудь ты у меня спросишь что я люблю больше - тебя или жизнь. Я отвечу - жизнь.... Возможно ты уйдешь так и не узнав, что жизнь - это ты...
mafia_13
Offline
Posts: 67
respect
[ 4 ]
 
date: Luni, 28/03/2011, 8:19 AM | message # 7
sunt impotriva DAR si accentuez DAR ii inteleg pe uni care ajung in situatia de a alege avortul findca sunt anumite situatii in care observi ca viata nu este roz si nu au posibilitatea de a avea un trai decent mai ales in romania si ma refer la ce sa pune pe masa sau nu au un loc unde sa locuiasca si se muta ca melcu din casa in casa si sa mai aiba un copil ca sa il chinuie ? eu pe uni chiar ii inteleg dar sunt impotriva
Posts: 41
respect
[ 0 ]
 
date: Luni, 28/03/2011, 8:43 PM | message # 8
O agentie guvernamentala din Regatul Unit a lansat un studiu printre rapoartele doctorilor, care spune ca aproximativ 50 de copii pe an sunt nascuti vii, supravietuind avorturilor din Serviciului National de Sanatate.
Investigarea, facuta de catre Ancheta Confidentiala in clinicile maternale si de ingrijire a copilului vine sa creeze o situatie legal ambigua in randul personalului medical, care ar putea fi acuzat de pruncucidere. Colegiul Regal al Medicilor Obstreticieni si Ginecologi care controleaza procedura de avort a demarat si ea propriile investigatii. Potrivit directivelor acestuia, la copii care sunt avortati dupa 21 de saptamani si 6 zile ar trebui sa se foloseasca o injectie de clorura de potasiu care sa le provoace stop cardiac, inainte de a fi avortati. Insa in practica putini doctori sunt dispusi sau vor sa realizeze o interventie asa de complicata (Parerea mea este ca oricum ceea ce se realizeaza este tot o crima).
In cazul avortului unor fetusi tineri, travaliu este declansat cu ajutorul medicamentelor, pentru ca se astepata ca fetusul sa nu supravietiuiasca nasterii. Potrivit acelorasi directive doctorii ar trebui sa se asigure ca medicamentele pe care le folosesc vor impiedica nasterea unui copil viu.
In practica insa, potrivit lui Stuart Campbell, fost profesor de obstretica si ginecologie la spitalul George, din Londra, sunt cazuri in care copii supravietuiesc.
"Se pot naste, respirand si plangand la chiar 19 saptamani de sarcina" a comentat acesta."Nu sunt impotriva avortului, dar in ceea ce ma priveste acesta este un tip de medicina substandard".
Numarul avorturilor in a 18 sapatamana de sarcina a crescut de la 5,166 in 1994 la 7,432 in 2004. Diagnosticul prenatal pentru cazuri cu sindromul Down a crescut, iar fetusi care au aceasta maladie sunt in mod obisnuit avortati, desi multi din aceasti ar putea sa aiba vieti implinite. In ultimul deceniu abilitatile doctorilor de a salva vietile copiilor nascuti prematur au crescut radical: cel putin 70%-80% din copii care ajung la a 23, 24 a saptamana de sarcina supravietuiesc la nastere.
Avortul la cerere este permis in Anglia doar pana in a 24 saptamana de sarcina-mai mult de jumatate din perioada normala a unei sarcini si limita superioara pentru o astfel de procedura in Europa. Franta si Germania permit avorturile "sociale" doar pana in 10 sau a 12 a saptamana de sarcina.
Doctori au devenit din ce in ce mai reticienti in privinta avorturilor din care ar putea sa se nasca copii vii. "Daca viabilitatea este motivul pentru care au stabilit limita de 24 de sapatamani, atunci solutia cea mai simpla ar fi sa reduca limita de timp la 18 saptamani." a spus Campbell, care a publicat in trecut o carte care prezenta imagini cu expresiile fetusilor si miscarile lor, captate cu ajutorul ecografiilor ultrasunet 3D.
Departamentul de sanatate a fost anuntat in urma cu trei luni asupra acestei probleme. In august personalul medical din Manchester a publicat o analiza facuta pe baza a 31 de copii nascuti in Anglia intre 1996 si 2001.
"Daca un copil este nascut viu ca urmare a unui avort nereusit si apoi moare (din neglijenta), exista posibilitatea de a fi acuzat de crima." A declarat Shantala Vadeyar, obstretician consultant de la Spitalul Universitar din Manchester, Trustul NHS, care a coordonat si studiul. Un studiu sistematic a datelor colectate prin intermediul CEMACH a scos in evidenta ca exista cel putin 50 de cazuri pe an, pe plan national, in care copii supravietuiesc in urma unui avort nereusit.
"La prima vedere datele noastre sugereaza ca acesta lucru se intampla" a spus Shona Golight, directorul agentiei de investigatii. Sunt cunoscute multe cazuri de copii care au supravietuit unor tentative de avort si care au ajuns la maturitate.
Paul Clarke, specialist neonatal din Norwich , a tratat un copil nascut la 24 de saptamani, dupa trei incercari esuate de avort. Mama a decis sa pastreze copilul, care acum are 2 ani, dar care sufera de ceea ce medicii numesc "probleme medicale majore in desfasurare". "Supravietuirea acestui copil nu a fost trecuta in nici o statisca".
Clarke a spus "Nu exsita nimic la ora actuala care sa ii forteze pe medicii care practica avorturi sa raspunda pentru esecul lor".
Aceasta situatie va fi discutata de Giana Jessse, de 28 de ani, care a supravietuit unei tentative de avort. Ea va vorbi in cadrul unui intalniri parlamentare din data de 6 decembrie, organizata prin campania "Alive and Kicking" ( in viata si in putere), care sustine reducere perioadei de timp, in cazul avorturilor, la 18 saptamani.
Jeseen, de profesie muzician, din Nashville, Tenesse, a suferit de paralizie cerebrala in urma unei tentavei nereusite de avort, dar cu toate acestea a participat la maratonul organizat, la Londra, pentru a strange fonduri pentru oameni care au trecut prin aceeasi experienta.
"Daca avortul este considerat un drept al femeilor, atunci care sunt drepturile mele?" a intrebat ea. "Daca oamenii vor sa vorbeasca despre avort, atunci este important ca ei sa stie ca acesti copii pot chiar supravietui".

50 de copii pe an traiesc dupa avort - Articol aparut in Ziarul Sunday Times, editia din 27 noiembrie 2005“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
Offline
Posts: 237
respect
[ 8 ]
 
date: Vineri, 01/04/2011, 3:23 AM | message # 9
pro sau contra avort? contra pentru ca un copil poate vine pe lume cand ii este menit sa vina nu cand este programat.si plus de asta sunt nenumarate riscuri la care este expusa o femeie cand face nu avort unele dintere ele pot fi char fatale si atunci nu se pierde doar o viata se pot pierde doua vieti.nimeni nu e stapan pe viata nimanui
Eddy
Offline
Posts: 35
respect
[ 0 ]
 
date: Joi, 29/12/2011, 5:20 AM | message # 10
nu sunt deacord cu avortul 1 pt ca dumnezeu daca vroia sa nu facem copii lasa doar o singura persoana pe Pamant si 2 Dunnezeu ne-a dat viatza el ne-o ia nu avem dreptul sa omoram un copil care nici nu sa nascut deoarece a avorta este egal cu a omora pe cuneva, apoi ar trebui sa ne gandin la noi (femeile) ca daca recurgem la avort parca am pierde o parte din corpul nostru.


To be or not to be...This is the question?
andra
Offline
Posts: 74
respect
[ 2 ]
 
date: Joi, 29/12/2011, 9:57 AM | message # 11
Nu numai din corp....o parte din suflet pe are nu il mai regasim niciodata....am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Sâmbătă, 09/06/2012, 2:47 PM | message # 12
Bună mami, ce mai faci? Eu sunt foarte bine, mulţumesc lui Dumnezeu. Au trecut doar câteva zile de când m-ai conceput în burtica ta.
Cu adevarat, nu aş putea să explic fericirea ce o simt pentru că tu vei fi mămica mea. Alt lucru care mă umple de mândrie este să văd dragostea prin care am fost conceput. Totul se pare că ar vrea să-mi spună că voi fi copilul cel... mai fericit din lume!

Mami, deja a trecut o lună de când m-ai conceput şi pot să văd cum corpuşorul meu începe să ia formă, eu ştiu că nu sunt atât de frumos ca tine, dar acordă-mi o şansă! Sunt foarte fericit! Dar este ceva care mă preocupă. În ultima vreme am observat că sunt anumite gânduri ce se tot rotesc prin capul tău şi nu mă lasă să dorm, dar totul va fi bine, sigur acestea vor trece. Tu nu trebuie să te frămânţi aşa de tare.

Mami, au trecut deja două luni şi jumătate, sunt foarte mulţumit cu noile mele mânuţe, am o poftă teribilă să le folosesc pentru a mă juca. Mami, îmi spui ce se întâmplă? Pentru ce trebuie să plângi în toate noptile? De ce când te întâlneşti cu tata începeţi să strigaţi unul la altul tot mai mult? Am făcut ceva rău, v-am supărat cumva? Vă rog, voi face tot ce-mi stă în putinţa ca să mă iubiţi.

Au trecut deja trei luni, mami te văd foarte deprimată, nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce să mai cred, sunt foarte confuz. Astăzi de dimineata am fost la doctor şi ne-a dat o programare, pentru mâine. Nu ştiu pentru ce, eu mă simt foarte bine. Cumva te simţi tu rău, mamă?
Mami, s-a făcut deja ziuă, unde mergem?
Ce se întâmplă, mami?
Mami, nu te întinde, nu este încă ora de odihnă, nu îmi este încă somn, vreau să continuu jucându-mă cu mânuţele mele. Ah! Ce face tubul acesta în căsuţa mea? Este cumva o nouă jucărie? Priveşte! Hei, pentru ce vor să absoarbă căsuţa mea?
Mami, picioruşul meu, încearcă să îl smulgă! Doamne, pentru ce l-a smuls? Ei nu văd că mă rănesc? Nu văd că sunt mult prea mic pentru a mă apară singurel?
Mami!
Aşteptaţi, opriţi-vă! Asta este mânuţa mea!
Mami, Apăra-mă!
Mami, ajută-mă!
Spune-le să se oprească, îţi jur căd de acum înainte mă voi purta frumos şi nu îţi voi mai da cu picioruşele. Cum este posibil ca un om să poată face aşa ceva cu mine? El cu siguranţă mi-o va plăti atunci când voi fi mare şi puternic.
Au, mami! Deja nu mai pot suporta.
Au mami!
Mami ajută-mă!

Mami, au trecut deja 17 ani din ziua când eu am plecat şi de aici de sus pot să văd cum încă te mai doare pentru că ai luat decizia aceea. Te rog, nu mai plânge, adu-ţi aminte că te iubesc şi că voi fi aici aşteptându-te cu multe sărutări şi îmbrăţişări. Te iubesc mult!...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Luni, 02/07/2012, 0:21 AM | message # 13
Sunt un copilas nenascut. Mama mea inca nu m-a adus pe lume. Abia am inceput sa ma formez aici in burtica ei. Abia astept sa treaca odata timpul si sa ies la suprafata. Eu stiu ca mamica mea ma va iubi foarte mult si va avea grija de mine sa cresc mare si frumos.

Sunt baiat si asta pentru ca e mai usor decat sa fii fata. Orice as fi, important e sa fiu sanatos si sa nu ma rapeasca boala cea grea si urata.

Aici unde sunt acum, ma simt foarte linistit si foarte vioi. In curand voi avea ochi, par, maini, picioare. E minunat cand te gandesti ca tot ce e mai frumos pe lumea asta, iubirea de mama si abia apoi va veni si iubirea pentru sexul opus.

Inca nu am un suflet si asta pentru ca nu m-am nascut. Tin minte ca atunci cand mama a ramas insarcinata cu mine, era foarte fericita. O auzeam cand punea mana pe burtica si zicea:

- Copilasul meu dragut, te iubesc foarte mult!

Va jur ca o auzeam si daca eram format ma apucau si lacrimile. Dar inca nu pot sa plang. Stiu ca atunci cand voi iesi afara, va fi cea mai fericita zi din viata mea.

Dar pana atunci mai am ceva timp. Cam sapte sau opt luni de zile. Nu stiu exact sa spun. Mi-e groaza ca mai trebuie sa stau aici in acest lichid.

Zilele pentru mine trec foarte greu pentru ca nu fac mai nimic decat astept sa ma formez si arat si eu mai pamantean.

O noua zi pentru mine inseamna foarte mult. Pentru ca trece timpul si va veni ziua cea mult asteptata.

Pe mama o simt cum plange si chiar si aud suferinta ei. Oare de ce? Ce s-a intamplat cu ea? Sincer, imi da si mie aceasta stare si nu e bine deloc. Nu vreau sa se intample ceva rau cu ea. Nu, nu, mama mea, te rog.

- Copilasul meu, tati tau nu te vrea! Nu te vrea!

Mama plange.

Daca as putea sa schimb lumea si sa fac totul sa fie mai usor. De ce m-au facut daca tata nu ma vrea? De ce trebuie ca mama sa planga?

Mama, aceasta fiinta care iti da viata si care te iubeste mai mult decat orice. Simt ca e foarte slabita si in cazul asta nu am sa pot sa ma dezvolt cum trebuie. Daca ea nu mananca.

- Ce ai? Nu vezi ca e un copil nenorocit?

- Nu, nu e! Va fi nascut de mine, vrei nu vrei!

- Si daca nu vreau eu? Intelege! Nu avem acum timp si bani pentru un copil. Cum il vom creste? Ce ii vom da sa manance? Tu nu vezi in ce lume traim?

Iar plange si mi se face inimioara si mai mica decat era.

- Nu conteaza, eu nu iau viata unui copil. Mai ales daca e al meu!

- Nu am zis sa ii iei viata. El nici macar nu e format acolo. Deci ai putea sa il ….

- Sa nici nu te gandesti la asa ceva!

Aud o incaierare. Oare ce fac acolo?

- Termina! Lasa-ma in pace, nu mai da!

- Idioato! Am zis ca nu vreau copil!

Au, au, au. Simt ceva ca ma loveste. Simt o lovitura foarte puternica. Simt cum toata apa de aici se scurge si…

- Nu mai da in el! Nu mai da!

- Ba da, am sa dau pana cand va trebui sa te duc la spital!

Deja simt cum viata mi se scurge asa de incet, nu imi vine sa cred ceea ce simt. Nici macar nu m-am format cum trebuie si deja nu o sa mai pot sa ies afara viu. De ce, Doamne?

- Nu imi face asta! E un suflet, o viata! Nu ai voie sa il omori! Pe tine daca te-ar omora cineva ti-ar placea?

- Taci din gura! Nu compara, eu am viata, el nu are are.

- Cat de rau poti sa fii. Nu mai da! Ma omori si pe mine!

- Cu atat mai bine.

- Deci vrei sa mor? Foarte bine, am sa ma arunc de la etaj atunci!

- Nu ai avea curajul asta. Ai omora doua vieti.

- Daca tie nu iti pasa, nici mie nu imi pasa.

- In momentul asta, plecam la doctor!

- Dar ah, nu vreau sa il pierd si….au ma doare, au, nu mai suport durerea…

Oare ce s-a intamplat cu mine? Nu mai simt nimic decat niste zguduiri care ma fac sa ma pierd in acest lichid de aici.

Ce va fi cu mine? Unde merg? Sunt un biet baietel nenascut! Vreau o sansa!

- Domnule doctor, am venit ca sa faca domnisoara un avort!

- Cati ani aveti, domnisoara?

- Saisprezece.

- Sunteti inca un copil nematurizat si deja vreti sa faceti copii?

- Da pentru ca era sange din sangele meu si…

Mama urla de durere.

- Asezati-va pe pat.

- Nu vreau! Nu vreau! Copilasul meu!

- Intr-o ora nu veti mai simti nimic.

Simt cum sunt tras parca printr-un aspirator. Ce senzatie urata! Nu vreau sa plec de aici, ajutor, fie-va mila de mine, aveti mila de mine, nu vreau sa plec, nu, nu ma duceti de langa mama mea.

- Copilasul meu!

Mama plangea iar.

- Adio mama draga! Sa te mai gandesti la mine si la ce ai facut!

Tacere. De acum oficial nu mai exist.


PS:O SA ADUN TOATE MATERIALELE CONTRA AVORTULUI SI O SA LE POSTEZ AICI!
POATE E UN SEMNAL DE ALARMA PENTRU CELE SAU CEI CARE AJUNG SA INDEMNE SA FACA ASA CEVA......am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
Forum » LOVE&SEX » Sex » Avortul
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory
Top