new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » LOVE&SEX » Sex » Masturbarea, pro sau contra
Masturbarea, pro sau contra
date: Sâmbătă, 21/07/2012, 10:29 AM | message # 1
Masturbarea reprezinta autostimularea organelor genitale pentru atingerea excitatiei sexuale si placerii, de obicei pana la atingerea orgasmului (climax sexual). Se efectueaza prin atingerea, mangaierea sau masajul penisului sau clitorisului pana la atingerea orgasmului.
Unele femei folosesc si stimularea vaginala sau folosesc "jucarii sexuale" de tipul vibratorului.
Aproape oricine. Masturbarea este un comportament frecvent, chiar si in cazul persoanelor care au relatii sexuale cu partenerul. Intr-un studiu national, 95% dintre barbati si 89% dintre femei afirma ca au experimentat masturbarea. Masturbarea este primul act sexual experimentat de femei si barbati. In copilarie, masturbarea reprezinta un proces normal de autocunoastere a fetitei sau baietelului. Majoritatea persoanelor continua sa se masturbeze si in perioada de adult, altele continua sa o faca toata viata.
Pe langa senzatia de bine, masturbarea este o modalitate de eliberare a tensiunii sexuale care se poate acumula pe parcursul anumitor perioade, mai ales in cazul persoanelor care nu au partener sexual sau ai caror parteneri nu sunt disponibili de a face sex. Masturbarea este o metoda eficienta pentru persoanele care vor sa evite o sarcina si pericolele contactarii unei boli cu transmitere sexuala. De asemenea poate fi benefica atunci cand este necesara donarea unei mostre de sperma pentru efectuarea unui test de infertilitate sau pentru donare de sperma. In cazul in care un adult prezinta o disfunctie sexuala, masturbarea poate fi recomandata de sexolog pentru a permite persoanei experimentarea orgasmului (de obicei in cazul femeilor) sau pentru amanarea orgasmului (de obicei in cazul barbatilor).
Unii experti sugereaza ca masturbarea poate imbunatatii relatiile interumane si sanatatea sexuala. Explorandu-ti corpul prin masturbare, poti afla zonele erogene si poti impartasi aceste lucruri partenerului. Unii parteneri folosesc masturbarea reciproca pentru a descoperi tehnici pentru imbunatatirea relatiei sexuale si cresterea cunoasterii reciproce.
Tu ce crezi, masturbarea e un lucru normal sau nu? Ajuta ?
edited by: DJ_C@T@ - Sâmbătă, 21/07/2012, 10:34 AM
DJ_C@T@
Offline
Posts: 22
respect
[ 1 ]
 
date: Sâmbătă, 21/07/2012, 8:13 PM | message # 2
Am crescut cu ideea ca asa ceva e interzis,asa erau vremurile pe atunci..in timp am mai "crescut" si am ajus la alte concluzii...
Sincer ,cred ca e un lucru bun mai ales pentru cei pe care distanta ii tine departe unul de altul....am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Sâmbătă, 21/07/2012, 8:21 PM | message # 3
Ai dreptate... Eu unul, daca nu sunt langa persoana iubita, prefer sa fac chestia asta decat sa ma duc cu nu stiu ce femeie usoara... Ca sa nu zic panarama devil3 :))))
DJ_C@T@
Offline
Posts: 22
respect
[ 1 ]
 
date: Duminică, 22/07/2012, 0:19 AM | message # 4
Nu poti fii contra unei necesitati..Asa cum s-a zis si mai sus..mai ales atunci cand esti singur/singura.


Miri
Offline
Posts: 617
respect
[ 11 ]
 
date: Duminică, 22/07/2012, 11:39 AM | message # 5
parerea mea...cand iti vine fa-o!dar sa nu vada nimeni ca sa sperie,hi,hi,hi...
edited by: Dana - Duminică, 22/07/2012, 11:43 AM
Dana
Offline
Posts: 1
respect
[ 0 ]
 
date: Vineri, 27/07/2012, 11:01 AM | message # 6
Eheeeee.... O l**a la vremea ei, face cat zece femei Lol hehe
DJ_C@T@
Offline
Posts: 22
respect
[ 1 ]
 
Forum » LOVE&SEX » Sex » Masturbarea, pro sau contra
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory
Top