new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » LOVE&SEX » Love » Iubiri imposibile
Iubiri imposibile
date: Sâmbătă, 26/03/2011, 7:43 PM | message # 1
Iubirile imposibile raman (in mod surprinzator?!) chiar imposibile. Sa-mi fie cu iertare ironia, fiindca nu sunt nimic mai mult decat un biet ciob pornit pe oala sparta, dar tocmai pentru ca nu sunt straina de acest subiect, imi permit sa trag de urechi toate femeile indragostite care spera ca vor fi chiar ele acele exceptii care confirma regula, care transforma fantezia in realitate si imposibilul in posibil.

Nu putine sunt topicurile pe forum dedicate iubirilor imposibile. Pana nu demult ma regaseam in aproape fiecare poveste si plangeam fiecare esec al lui Cupidon. Nu stiu cum se facea, insa chiar daca eu eram atttaaattt de speciala si traiam o poveste cu adevarat unica, aceasta coincidea cu cea a altor 10000 de femei. Stiu… avem toate impresia ca trebuie sa facem orice in numele iubirii, ca avem dreptul sa adoram pe oricine, ca avem sansa de a ne fi intalnit sufletul pereche si trebuie sa-l pastram indiferent cate piedici iau nastere. Mai stiu insa ca nu toate iubirile sunt facute pentru o viata, ca fiecare dragoste isi are farmecul, dar si finalul sau, iar acesta poate fi frumos sau ba. Iubirile te pot imbolnavi sau chiar te pot ucide numai daca le permiti. Altfel spus, iubirile imposibile iau nastere si te macina numai daca tu le hranesti.

Dragostea, cea lasata de la Dumnezeu, nu a fost lasata pe pamant pentru a ne provoca suferinta. Iubirile care provoaca lacrimi si durere nu trebuie alimentate, fiindca nu-si indeplinesc rolul – acela de a te face fericita - si nici nu te fac mai speciala asa cum ai tinde sa crezi. Relatiile care esueaza nu trebuie sa provoace tragedii (vezi cazul baiatului care s-a aruncat in fata metroului in statia de la Piata Romana in urma cu numai cateva zile fiindca a fost parasit de iubita). Iubirea care nu te face fericita nu e iubire ori cel putin nu e menita pentru tine.Miri
Offline
Posts: 617
respect
[ 11 ]
 
date: Luni, 06/06/2011, 3:58 AM | message # 2
Quote (Miri)
Iubirile care provoaca lacrimi si durere nu trebuie alimentate, fiindca nu-si indeplinesc rolul – acela de a te face fericita - si nici nu te fac mai speciala asa cum ai tinde sa crezi.
Aici ai foarte mare dreptate. Toate au un final.. acum trebuie sa stim si cand sa punem punct deoarece daca am continua sa ne mintitm ca totul o sa fie bine intr-o astfel de situatie nu ne facem decat noua rau.Fighting for peace is like fucking for virginity...!
YoYo
Offline
Posts: 201
respect
[ 4 ]
 
Forum » LOVE&SEX » Love » Iubiri imposibile
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory
Top