new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » DE PE NET ADUNATE... » Povesti triste » Adio,suflet drag!
Adio,suflet drag!
date: Duminică, 09/10/2011, 1:36 AM | message # 1
Plimbandu-ma prin parc, printre frunzele vestede am zarit un suflet ranit cu aripile frante, cu cicatrici adanci si urme de talpa. Era un suflet plapand, un suflet pur de copil, pierdut si ranit.L-am ridicat incet, l-am privit un timp apoi l-am apropiat de buze si l-am sarutat. Aveam acum in palme un suflet aproape inghetat cu aripi frante si cicatrici adanci.
Nu stiam ce sa fac, vroiam sa il asez la loc si sa plec mai departe gandindu-ma ca
pana la urma l-ar fi gasit altcineva. Nu era sufletul meu, nu era problema mea, nu aveam nevoie de o complicatie in plus. Ma uitam la el cum se incalzea in palmele mele si mi-am urat egoismul, mi-am urat nepasarea. Am inceput sa plang si lacrimile fierbinti udau sufletul din palmele mele, sufletul acela cu cicatrici adanci si urme de talpa. Am privit cu uimire cum urmele talpilor dispareau spalate de lacrimile mele si atunci am aflat in mine raspunsul. L-am sarutat din nou si l-am asezat alaturi de sufletul meu.
L-am incalzit cu dragoste, l-am hranit cu dezmierdari,l-am spalat cu lacrimi si i-am vindecat ranile sarutandu-i-le. L -am pastrat inauntrul meu incercand sa il ascund de durere. Nu a fost deloc usor, au fost momente in care sufletul acela chinuit aproape renunta la viata, au fost momente in care eu aproape renuntam la lupta. Dar zilele au trecut si foarte incet sufletul acela ranit si cu cicatrici adanci a inceput sa se vindece. Acum privesc un suflet cu aripi noi, cu cicatrici subtiri si fara urme de talpa. E acelasi suflet pur de copil pe care durerea nu a reusit sa il schimbe.
A venit clipa in care sufletul gasit isi va lua zborul punandu-si la incercare aripile noi .
Imi deschid acum palmele iar el se inalta timid spre ceruri albastre, spre stele noi, purtat de adieri noi. Il privesc cum planeaza lin, cum se indeparteaza tot mai mult de vechiul adapost. Plang si acum ca si in prima zi dar lacrimile mele sunt de aceasta data lacrimi de fericire. Iubesc sufletul acesta atat de mult incat il pot lasa sa zboare. E poate prima oara cand iubesc. Nu simt durere, nu simt regrete, nu ii reprosez plecarea. Ma uit doar la el cum pleaca si stiu ca nu va uita niciodata nici palmele mele, nici sufletul meu. Zboara suflet drag, iubirea mea iti va veghea somnul, lacrimile mele iti vor spala urmele de talpi, buzele mele iti vor saruta cicatricile, iar palmele mele iti vor fi oricand adapost!
Te iubesc atat de mult incat te pot lasa sa zbori liber, fara sa vreau sa te inchid in colivia de aur a unei relatii. Poti pleca acum, iti simt nerabdarea, te simt frematand. Ai vrea sa ramai, iti e mila de mine. Imi vezi lacrimile, palmele goale si sufletul singur. Dar nu iti fie teama , nu am nici aripile rupte, nici cicatrici adanci, nici urme de pasi .
Imi apartii si iti apartin, ma regasesc in zborul tau, in fiecare bataie de aripa, te regasesc in fiecare lacrima, ne regasim in fiecare vis. Nu trebuie sa te ating ca sa te simt, nu trebuie sa fi in fata mea ca sa te privesc. Nici timp ,nici distanta si nici oameni nu ne pot desparti. Esti in aer, in razele soarelui, in lumina lunii, in sangele meu, in fiecare respiratie, in fiecare bataie a inimii mele.
Esti tot ce sunt, sunt tot ce esti.
Adio suflet liber de copil, mereu voi fi cu tine.





...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Duminică, 09/10/2011, 11:25 PM | message # 2
Trist,dar frumos..


Miri
Offline
Posts: 617
respect
[ 11 ]
 
date: Luni, 10/10/2011, 6:51 PM | message # 3
da..e o poveste in care nu se poate regasi multa lume, dar cei/cele care se regasesc ,o simt pana in inima..
o poveste in care trebuie sa atingi un nivel superior al intelegerii ca sa poti spune.."si eu am facut asta"..
o poveste frumoasa..dureroasa..reala,profunda..
mi-ar placea sa fiu eroina acestei povesti. am avut momente in care am gandit asa.dar sunt un om cu multe defecte. si-am revenit asupra acelor ganduri,si-am spus "nu! il vreau inapoi! il vreau doar pentru mine! daca eu nu-l am, sa nu-l aiba nimeni!.."
cu vorbe poate-am spus exact ca si protagonista povestii..dar inima a fost impotriva.


Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
Offline
Posts: 771
respect
[ 6 ]
 
date: Vineri, 21/10/2011, 1:33 PM | message # 4
Ai o inima "tare"!



...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Vineri, 28/10/2011, 9:41 PM | message # 5
ssper.sa mai bata si pt altii!!


Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
Offline
Posts: 771
respect
[ 6 ]
 
date: Miercuri, 16/11/2011, 9:29 AM | message # 6
Impresionanta aceasta descriere si impresionant modul in care imbini figurile de stil.Felicitari Lili!Ma inclin cu mult respect. Pacat ca aici ca si pe ultima ta postare de pe blog nu pot interveni,adica as putea cumva daca toate cele prezentate de tine aici nu mi-ar trimite gandurile intr-un lung moment de reculegere.Sa fii iubita!
andante
Offline
Posts: 99
respect
[ 2 ]
 
date: Miercuri, 16/11/2011, 9:35 AM | message # 7
Multumesc Andi!Si tu la fel!



...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
Forum » DE PE NET ADUNATE... » Povesti triste » Adio,suflet drag!
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory
Top