new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Horoscop » Top 5 zodii de femei care iubesc prea mult
Top 5 zodii de femei care iubesc prea mult
date: Duminică, 18/09/2011, 6:03 PM | message # 1
Zodia Rac – Racul este una din zodiile care nu poate iubi cu masura. Este adevarat ca se indragosteste greu si iti va marturisi cu greu iubirea sa, insa atunci cand o face, poti fi sigur ca nu o face doar de dragul cuvintelor. Femeia Rac iubeste cu intensitate si cu sensibilitate, cu tandrete si cu posesivitate. Iubirea sa dureaza in timp si nu se stinge cu una cu doua. Femeia Rac uita de sine atunci cand iubeste si are tendinta de a deveni dependenta de cel pe care il iubeste. Se sacrifica de buna voie pentru cel pe care il iubeste si se plaseaza pe sine pe un loc secundar.Chiar daca este inselata in asteptarile sale, da de fiecare data sanse, iar si iar, celui care ii este partener de viata. Cand in relatia sa este comisa o greseala, are tendinta de a arunca vina asupra sa si de a gasi scuze partenerului. Zodia Rac iubeste ideea de iubire. Mintea si sufletul unui Rac nu pot accepta posibilitatea ca cel iubit sa nu raspunda cu aceeasi moneda. Despartirea are un efect devastator asupra unui Rac. Uneori, ii ia ani intregi sa isi revina.

Zodia Balanta – Balanta este si ea una dintre zodiile care iubesc prea mult. De ce? Pentru ca nu stie sa iubeasca cu masura. Iubirea sa este fie nula, fie dincolo de masura, reguli sau gura lumii. Balanta iubeste cu sufletul si nu cu mintea si urmareste perfectiunea de la fiecare iubire pe care o traieste. Se daruieste de aceea, de fiecare data, cu totul, relatiei sale. Da tot ce este mai bun din ea pentru a scoate la iveala tot ce este mai bun din celalalt. Isi sprijina partenerul pentru a ajunge acolo unde isi doreste chiar daca acest lucru inseamna sa isi puna idealurile sale pe un plan secundar sau chiar sa le ignore.Ii da cele mai bune sfaturi, ii este cea mai buna prietena, cea mai buna iubita si amanta, cea mai buna sotie si mama, iarta usor, inchide ochii uneori, este dispusa sa faca compromisuri mari si sa renunte la sine de dragul celui pe care il iubeste. Are tendinta de a-l ridica pe un piedestal pe cel pe care il iubeste si sufera atunci cand circumstantele il dau jos de acolo. Ceea ce uita Balanta uneori este sa se iubeasca si pe sine.

Zodia Pesti – Zodia Pesti are tendinta de a-si zeifica partenerul si de a face din el scopul suprem al vietii sale. Femeia Pesti este dependenta de prezenta partenerului si si-ar dori ca acesta sa fie 24 de ore din 24 alaturi de ea daca s-ar putea. Este dispusa sa faca multe lucruri pentru ca relatia sa sa functioneze bine, inclusiv sa renunte la o oportunitate de cariera, la o calatorie in interes de serviciu, la continuarea studiilor, etc daca acest lucru s-ar bate cap in cap cu ceea ce isi doreste partenerul sau. Este dispusa de asemenea sa renunte la placerile sale, la hobby-urile sale, la timpul pe care il petrece in compania prietenilor pentru a fi alaturi de partenerul sau sau de prietenii acestuia. Chiar daca nu este intotdeauna de acord cu purtarea partenerului, o tolereaza cu speranta ca astfel, intr-o buna zi, de dragul sau si al lor, acesta o sa-si schimbe comportamentul. Da, si femeia Pesti isi iubeste partenerul mai mult decat se iubeste pe sine.

Zodia Fecioara – Zodia Fecioara are putina incredere in sine, insa atunci cand este indragostita, increderea sa in celalalt creste inzecit. Lumea unei Fecioare care iubeste se invarte toata in jurul celui pe care il iubeste. In functie de dorintele si obiectivele partenenerului, aceasta zodie incepe sa cladeasca si sa investeasca in relatia sa. Femeia Fecioara este responsabila si minutioasa si isi asuma indatoririle sale de sotie sau partenera cu cea mai mare constiinciozitate. Vrea perfectiunea de la propria persoana crezand ca astfel o sa fie iubita.Femeia Fecioara are nevoie de confirmare si aprobare constanta din partea partenerului in mai toate privintele. Simte ca aerul este irespirabil daca persoana iubita sta prea mult timp departe de ea. Daca are impresia ca partenerul nu ii acorda suficient de mult timp si atentie, sufera in tacere. Femeia Fecioara are tendinta de a deveni femeia pe care partenerul sau si-o doreste, uitand uneori sa fie ea insasi. Daca relatia sa esueaza, are tendinta de a se invinovati pe sine.

Zodia Sagetator – Sagetatorul este atras ca pestele de apa de ideea de iubire. Nu poate trai pe cont propriu prea mult timp si simte nevoia de a se atasa emotional de ceva sau de cineva. Femeia Sagetator poate iubi atat de mult incat prin iubirea sa se poate rani nu doar pe sine, ci si pe partenerul sau. Crede in iubirea absoluta care iarta tot, trece peste tot, accepta defectele, ignora greselile, in iubirea care il schimba in bine pe celalalt.Femeia Sagetator este atrasa de barbati si de relatii nepotrivite, traind cu impresia ca iubirea sa este atat de mare incat o sa-l transforme in print pe cel care se arata in fata ei sub forma de broasca. Atunci cand iubeste, are tendinta de a-si pune propriul univers intr-un con de umbra, lasandu-l sa intre in dominatia universului partenerului. Femeia Sagetator iubeste ravasitor, radical, pasional. Prea mult, prea complicat si prea greu uneori...


Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
Offline
Posts: 771
respect
[ 6 ]
 
date: Duminică, 18/09/2011, 11:54 PM | message # 2
Da, si femeia Pesti isi iubeste partenerul mai mult decat se iubeste pe sine.

De cate ori am simtit asta pe pielea mea.......am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Joi, 16/02/2012, 0:49 AM | message # 3
Dar taurii nu iubesc?? S


Miri
Offline
Posts: 617
respect
[ 11 ]
 
date: Sâmbătă, 17/03/2012, 3:33 AM | message # 4
Quote (Miri)
Dar taurii nu iubesc??

Ba da ,dar doar atat cat trebuie!...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
Forum » Diverse » Horoscop » Top 5 zodii de femei care iubesc prea mult
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory
Top