new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Horoscop » Top 5 zodii de barbati care iubesc prea putin
Top 5 zodii de barbati care iubesc prea putin
date: Duminică, 18/09/2011, 6:00 PM | message # 1
Barbatul Taur - Barbatul Taur este prea preocupat de el insusi ca sa iubeasca si pe altii. Nu poate iubit pasional si irevocabil, cu toata fiinta sa, chiar daca iti jura contrariul. Iubirea sa este limitata, cerebrala, prea ‘pamanteana’, direct proportionala cu ceea ce ai putea sa faci tu pentru el. Nu ai putea vedea la debutul sau intr-o relatie inclinatiile sale catre egoism. Se poarta ireprosabil fata de partenera sa, pare ca stie ce vrea si pare ca isi vrea partenera pentru totdeauna, o copleseste cu atentii si gesturi frumoase, se foloseste de cuvinte iscusite pentru a o cuceri si a-i face complimente.Zodia Taur este maestra in arta cuceririi unei femei, insa nu si in a pastrarii ei. Odata ce te-a convins ca te iubeste si te-a facut sa il iubesti, Taurul iti va arata cine este seful intr-o relatie. Cu toate acestea, relatia sa se va baza pe inegalitate in ceea ce priveste puterea in cuplu. Dorintele si nevoile lui sunt intotdeauna mai importante decat ale tale. Problemele lui sunt peste problemele tale. Taurul te va provoca sa investesti tot in relatie, insa el se va culca pe o ureche, delasandu-se. Iti va cere sa faci compromisuri pe care, in situatia ta, nu le-ar face poate niciodata. Taurul poate fi inclus, da, printre acele zodii care mai au de invatat multe la capitolul iubire

Barbatul Varsator – Stiu. Este sarman, original, interesant si plin intotdeauna de idei si verva. Nu este deloc greu sa te indragostesti de un barbat Varsator sau sa ajungi sa-l iubesti pana la uitarea de sine. Nu pare deloc egoist atunci cand vine vorba de persoana ta si pare ca-l intereseaza tot ceea ce tine de tine. Adevarul este insa altul: in scoala vietii, putini sunt cei care reusesc sa-l invete pe Varsator alfabetul iubirii. Varsatorul pleaca de multe ori de langa partenera sa pentru a se retrage in singuratate si in studierea sinelui. Burlacia si statutul de a fi burlac sunt pentru el aducatoare de confort si de siguranta. Se simte bine in compania propriei persoane si chiar daca are nevoie sa se simta admirat si placut, te va lasa cu greu sa patrunzi in spatiul sau.

Lumea proprie este sacra si acolo unde exista ea, barbatul Varsator se simte invincibil, sigur pe el si nu are nevoie de nimeni sa ii fie alaturi. Lasa de multe ori impresia de autosuficienta dusa la extreme. Varsatorul este fericit atunci cand se simte liber si nu are nevoie de un ‘cineva’ in mod constant care sa il faca sa simta iubirea. Varsatorului ii plac aventurile. Astfel, este sigur ca nimeni nu va incerca sa il schimbe. Nu-ti va fi usor daca iubesti prea mult un barbat Varsator. Este pretentios, iar asteptarile sale legate de partenera sunt de multe ori exagerate. In plus, nu daruieste mai mult de 50% din sine intr-o relatie. Va avea pretentii absurde de libertate si se poate intampla sa te acuze de 'sufocare'. Nu se arata dispus sa renunte cu usurinta la propriile placeri pentru a le vedea pe ale tale indeplinite. Si barbatul Varsator trebuie sa isi invete lectia iubirii fara sa mai ramana corijent la iubirea celuilalt.

Barbatul Gemeni – Barbatul Gemeni este si el un barbat fermecator si va incerca sa isi demonstreze iubirea sa in fel si chipuri. Pune-l insa sa-si demonstreze iubirea intr-un mod responsabil si vei vedea cine va da primul bir cu fugitii. Barbatul Gemeni nu stie sa iubeasca stabil, serios si irevocabil si nici pana la adanci batraneti. Temporal vorbind, iubirea este limitata si sacadata. El este in permanenta cautare de nou, aventura, entuziasm, un altceva, un altcumva, pentru ca doar astfel isi simte sufletul tanar. De asemenea, se poate intampla ca iubirea unui barbat Gemeni sa se risipeasca in mai multe directii deodata. De multe ori este indiferent si neatent fata de nevoile si dorintele partenerei. Se asteapta ca tu sa ii fii mereu alaturi, insa de multe ori, la nevoie, nu il vei gasi prin preajma ta. Daca vrei sa-l parasesti, va gasi o cale de a te convinge cat de mult are el nevoie de tine. Barbatul Gemeni se iubeste prea mult pe sine ca sa poata iubi mai mult de atat pe altcineva.

arbatul Capricorn – Chiar daca pare a fi exact opusul zodiei Gemeni in ceea ce priveste responsabilitatea si asumarea angajamentelor, Capricornul se aseamana totusi intr-o privinta cu zodia Gemeni: nu stie sa iubeasca decat cu parcimonie. Chiar daca pare un barbat puternic, Capricornul, mai mult decat alte zodii, se teme de singuratate si de traiul pe cont propriu. Pentru a scapa de aceasta teama, chiar daca nu iubeste din toata inima, se poate complace de buna voie si nesilit de nimeni intr-o relatie sau casnicie in care nu se simte in totalitate fericit si implinit.


Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
Offline
Posts: 771
respect
[ 6 ]
 
Forum » Diverse » Horoscop » Top 5 zodii de barbati care iubesc prea putin
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory
Top