new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Horoscop » Chestii amuzante despre zodii
Chestii amuzante despre zodii
date: Miercuri, 18/05/2011, 5:56 PM | message # 1
Berbecii au sprâncene stufoase, iar chipul lor este inexpresiv. Aceştia foarte rar spun ceva şi fac cu totul altceva. Când realizează greşit un lucru, ţin acest fapt pentru ei şi nu vor să discute despre asta. Nu bate la cap un Berbec, dacă nu vrei să te ia la bătaie. Berbecii se îndrăgostesc uşor de Peşti, deoarece aceşti din urmă îi fac să se simtă importanţi. Berbecii râd de lunatici şi de cei care îşi sug degetele şi la vârsta de 35 de ani. Berbecii folosesc armele pentru a descrie conceptele filosofice. Persoanele născute în această zodie iau foarte greu decizii. Ei se căsătoresc din amuzament şi nu divortează niciodată. Soţii sau soţiile lor sunt implicaţi în multe accidente ciudate în care îşi pot pierde viaţa sau pot rămâne paralizaţi. Fiind infailibil, Dumnezeu ar putea fi Berbec, ceea ce l-ar face pe Satan să fie Vărsător. De obicei Berbecii ocupă poziţii de şef. În situaţia în care este pus să cureţe toaletele, va organiza imediat o adunare generală cu toţi angajaţii şi vor picheta în faţa companiei. Berbecii urăsc să stea de vorbă cu Scorpionii, deoarece le place să fie ei mereu în centru atenţiei. Berbecii sunt cei mai mari farsori dintre toate zodiile şi adoră să fie o bătaie de cap pentru toată lumea.

Taurii. sunt foarte emotivi. Dacă acum sunt bine dispuşi, în următoarea secundă pot devii posomorâţi, pentru ca apoi să-şi împuşti operatorul de cablu. Îi place să fie natural, ceea ce înseamnă că nu se spală prea des. Taurii preferă comediile, se răfuiesc cu chelnerii şi nu suportă clasamentele. Le place să îşi psihoanalizeze prietenii chiar dacă nu au experienţa de viaţă. Taurii mormăie atunci când îţi descriu concepte filosofice. Sunt destul de ciudaţi pentru că au obiceiul de a se plânge de lucruri care nici nu s-au întâmplat. În plus, sunt invidioşi pe Berbeci deoarece aceştia din urmă se află pe prima poziţia în lista zodiilor. De aceea, Taurii nu se vor clasa niciodată mai sus de locul doi. Toţi Taurii vor să fie Dumnezeu, din păcate Dumnezeu este Berbec. Taurii răspund mereu la o întrebare printr-o altă întrebare. Cei mai mulţi Tauri se dau în vânt după situaţiile conflictuale, cum ar fi certurile în bar. Dacă nu sunt implicaţi într-un scandal în vreun bar, atunci vor inventa unul pentru a avea ce povesti prietenilor. Dacă nu ar exista desenele animate, Taurii nu ar ştii cu ce să-şi ocupe timpul liber. Taurii sunt nerăbdători şi insistenţi şi se grăbesc mereu să alerge spre nicăieri. Taurii dau foarte rar petreceri la ei acasă, iar atunci când o fac, invită numai cunoscuţi cărora le prezintă scenarii despre cum ar fi lumea dacă ei ar fi Dumnezeu.

Gemeni.Toată lumea iubeşte Gemenii, pentru că toată lumea iubeşte schizofrenicii. Le place să creadă că personalitatea lor seamănă cu cea a lui Socrate şi Michelangelo, însă în realitate aduc mai degrabă cu Prince. Stiu, vor nega tot ce au citit până aici despre zodia lor. Gemenii conduc maşini haioase pe care le lovesc de copaci sau clădiri. Sunt insistenţi şi aroganţi. Le place să se bată cu copiii şi cu lunaticii la nunţi. Le place şi mai mult să folosească Balanţele în loc de sac de box. Gemenii bisexuali sunt ca o întâlnire dublă, restul sunt hermafrodiţi. Gemenii îşi vandalizează propria locuinţă. Foarte rar o să vezi o persoană născută sub această zodie care să participe la Jocurile Olimpice. Atunci când totuşi o fac, vor concura la proba de înot sau hockei. Jocurile electronice sunt şi ele o distraţie pentru Gemeni. Ei se află mereu sub tratament, însă de cele mai multe ori acesta nu este legal. Gemenii vorbesc foarte tare pentru a se face auziţi, de cele mai multe ori fac acest lucru când vorbesc cu ei inşişi. Gemenii nu sunt decât nişte Peşti paranoici.

Rac. Le place să ştie ce se întâmplă în vieţile tuturor oamenilor de pe Pământ. Cu toate astea, nu ajung să se cunoscă niciodată pe ei inşişi. Racii se îmbracă doar pentru că “aşa trebuie” şi nu sunt deloc constanţi în ceea ce priveşte ţinuta lor vestimentară. Când vor să aibă hainele călcate, soluţia lor este să le bage între saltea şi pat înainte de culcare. Locuinţa le este cel mai bun refugiu, motiv pentru care pot sta închişi în casă luni la rândul. Cu toate că vor să fi sprijinul prietenilor, nu simt nevoia să socializezi. De multe ori, trupele SWAT vor intervini gândindu-se că au fost luaţi ostatici. Nu o să exceleze niciodată la niciun sport, deoarece trebuie să se odihnească 15 minute după fiecare efort de a respira. Este mulţumit atâta vreme cât pot să-şi clădească o carieră din confortul propriului pat. Oamenii îi iau peste picior din când în când, de fapt, mai mereu. Dacă li se pare că cineva îi exploatează, au dreptate, iar cel mai interesant lucru e că le face plăcere când se întâmplă aşa. Racilor le place să inventeze cuvinte atunci când vor să descrie concepte filosofice. De aceea, nu e de mirare că George W. Bush este Rac. Aceştia nu au nicio influenţă asupra prietenilor săi, chiar dacă au impresia că sunt suportivi. Racii nu sunt niciodată invitaţi la petreceri. Ei pretind că sunt persoane pe care prietenii lor se bazează, însă nu sunt de neînlocuit. Racii au mereu grijă să-şi conducă acasă prietenii care au băut peste măsură, aceşti amici sunt de obicei Peştii.

Leii încearcă să atragă atenţia în toate modurile posibile. Le place să-şi sărute imaginea reflectată în oglindă. Gingis Han şi Barney din familia Flinstone aparţin acestei zodii. Leii vor întrerupe întotdeauna o discuţie şi nu se vor lăsa până nu vor fi ascultaţi până la capăt. Leii nu se căsătoresc pentru că niciun partener nu este suficient de bun pentru ei. Dacă totuşi fac şi acest pas, atunci îşi vor ţine soţul sau soţia sub papuc. Au nevoie permanent de atenţie, din păcate nu o vor obţine deoarece reuşesc să irite pe toată lumea. De aceea, cei mai mulţi condamnaţi pentru necrofilie sunt Lei. Unii Lei pretind că sunt homosexuali pentru a ieşi mai mult în evidenţă. Se aşteaptă ca atunci când intră în cameră să fie aplaudaţi. Vărsătorilor le plac posterele cu staruri rock, Scorpionii îşi atârnă pe pereţi postere cu dezastre naturale, Capricornii cu matematicieni renumiţi, Peştilor le plac unicornii, însă Leii îşi vor agăţa întotdeauna pe pereţi postere cu imaginea lor.

Fecioara este o bătaie de cap pentru toată lumea. Hainele celor născuţi în această zodie sunt într-o ordine desăvârşită. În istoria omenirii, nicio Fecioară nu a eructat vreodată. Toate obiectele lor îşi au locul lor foarte bine stabilit, iar locul lor este pe podea, frecând de zor până se asigură că bacteriile au dispărut. Fecioarele sunt campioni la accidente rutiere, iar scuza lor în faţa poliţiştilor este că: “nenorocitul circula cu o maşină murdară”. Poliţiştii nu le vor da amenzi şi îi vor lăsa în pace pentru şi ei sunt tot Fecioare. Este foarte uşor să enervezi o Fecioară, spune-i că are ceva între dinţi şi apoi urmăreşte-o cum se scobeşte frenetic. Fecioarele sunt foarte amuzante pentru ticăloşi ca noi. Un iad pentru Fecioare este să rămână blocate în lift cu un Vărsător dezbrăcat. Si asta pentru că în iad, Vărsătorii au voie să bea bere, pe care o mai şi varsă pe podea. În schimb, Fecioarele au mereu grijă să măture şi să spele podea în jurul tronului lui Dumnezeu. O altă bătaie de cap pentru Fecioare e să scoată mizeria de sub frigider, iar de obicei acolo este un Taur deprimat. Fecioarele nu văd lumea în negru şi alb, ele o văd în nuanţe de curat şi murdar. Sunt de treabă pentru că vor avea mereu grijă de rufele tale. Întotdeauna vor pune hainele în maşina de spălat în ordine alfabetică şi după numele producătorului. În frigiderul unei Fecioare să nu pui niciodată brânza acolo unde nu îi este locul.

Balanţa este o persoană duală şi nu poate lua decizii pe cont propriu, de obicei îşi consultă terapeutul sau ghidul TV. Balanţele sunt mereu la modă şi maleabile. Sunt amuzante, pentru că vor purta întotdeauna o haină pe care o urau înainte ca aceasta să devină la modă. Balanţele mănâncă mereu mâncăruri tradiţionale din culturi de care nici nu au auzit. Întotdeauna vor fi preocupate de ce cred oamenii despre ele. Dacă ar fi mai atente la cei din jurul lor, poate că ar ajunge să se facă plăcute. Nu ştiu niciodată unde se aruncă gunoiul menajer şi vor avea mereu pe cineva care să le lege şireturile pantofilor scumpi. În istoria umanităţii au fost găsite doar două Balanţe în magazinele cu reduceri. Au o uriaşă colecţie de CD-uri pe care nu au ascultat-o niciodată. Hollywood-ul este plin de Balanţe. Invită o Balanţă la restaurant şi vei afla care este diferenţa dintre cafe latte şi cafe au lait. Este o pierdere de timp, câtă vreme noi ştim că nu este nicio diferenţă.

Scorpion.Cei mai mulţi hackeri sunt Scorpioni. Iar paranoia este o caracteristică a acestei zodii. Cei mai mulţi dintre ei au găsit o modalitate de a fuma sub duş. Cel mai mare regret al lor este că nu au fost răpiţi de extratereştrii sau nu au fost victima unei conspiraţii guvernamentale. Viruşii din calculatorul lor sunt un bun pretext de a mai scormoni o poveste legată de Bill Gates. Ironic, Bill Gates este Scorpion. Planul lor de a cuceri lumea nu va da niciodată roade, deoarece presupune ca ei să fie cârmacii. Le este greu să accepte că Star Trek este o ficţiune şi că nu sunt unul dintre liderii rasei Borg. Partidele de sex ale Scorpionilor sunt foarte rapide, acestea dându-le altă posibilitate de a fuma. Când vrei să verifici dacă cineva este Scorpion, pune o intrebare, după cinci minute de linişte raspunsul va fi “Scuză-mă, ce ai spus?”. Barbatii scorpioni sunt de obicei păroşi, asta îi face să creadă că sunt virili. Scorpionii înşeală la Loterie, dacă jocul ar fi automat, ei l-ar putea hăcui.

Săgetătorii sunt aventuroşi. Le place să strivească păianjenii cu palmele şi să meargă noaptea la baie fără să aprindă lumina. Săgetătorilor se pricep să-şi distreze prietenii, familia şi … pe străini. Asta presupune chiar să se şi travestească. Aproape toţi Săgetătorii ar dori să-şi schimbe sexul. Aceştia sunt lipsiţi de bun gust şi nu sunt deloc graţioşi. Au de obicei porecle, precum Vomitua Maximus. Animalele şi copiii mici sunt prietenii Săgetătorilor, iar asta se întâmplă de când adulţii au ajuns să-i urască. Obişnuiesc să arunce mâncarea scumpă de la restaurant şi pun o mulţime de întrebări în mijlocul slujbei de la biserică. În niciun caz să nu aduci acasă un Săgatător pe care să-l prezinţi părinţilor tăi.

Capricornii sunt muncitori, demni de încredere şi blegi. Aceştia sunt întotdeauna buni la matematică, asta explică de ce sunt o aşa mare bătaie de cap. Rene Descartes a fost un matematician renumit, dar nu şi un filosof prea bun, deci trebuie să fi fost Capricorn. Cei mai mulţi politicieni sunt Capricorni, asta explică de ce ţara noastră se află mereu în impas. Nu e de mirare de ce politicienii au nevoie de forţe de protecţie în jurul lor în permanenţă. Capricornii sunt o combinaţie între Leu şi Fecioară. În cazul unui război nuclear, doar insectele şi Capricornii vor găsi un mod de a supravieţui. Noi, ceilalţi, nu vrem să trăim într-o astfel de lume. Capricornii au învăţat de mici să fie nesuferiţi. Probabil că de Crăciun părinţii le făceau cadouri cărţi despre drept, iar ei le studiau şi subliniau punctele slabe ale legilor. Capricornii nu pot descrie concepte filosofice pentru că acestea nu presupun ecuaţii. Le place să vorbească la telefon, însă nu-l deschid niciodată pentru că nu au prieteni pe care să-i sune. Capricornii cred că Donald Trump este un vizionar. Cei mai mulţi oameni arestaţi pentru fraude fiscale au fost Capricorni.

Vărsătorii iubesc petrecerile. “Oricând, oriunde” este motto-ul lor. Vărsătorii se gândesc cu nostalgie la perioada anilor ’60, deoarece atunci a fost ultima dată când au umblat dezbrăcaţi şi beţi în public. 97% din cantitatea de droguri din ultimii 30 de ani a fost consumată de Vărsători. Ei sunt singurele semne din zodiac care pot juca volei cu ei înşişi şi o fac destul de des. Pentru a descrie concepte filosofice folosesc expresia “Hei, frate..!”. Vărsătorilor le place astronomia pentru că au “explorat” toate planetele. Daca vrei să ştii ce se mănâncă pe Saturn, întreabă un Vărsător. Aceştia pot să meargă pe apă dacă se străduiesc foarte, foarte tare, iar asta se întâmplă de obicei în cadă. Vărsătorii sunt deschişi la orice viciu de pe lume şi nu se gândesc de două ori. Cele mai multe staruri rock sunt Vărsători.

Peştiirâd şi se ţin de comedii mereu. Îi confuzează ideea de sex. Femeile Peşti poartă rochii lungi, vaporoase şi bijuterii masive din argint. Pretind că le plac stelele, însă singura constelaţie pe care au găsit-o este Adâncul Oceanelor. Pot să ţină minte ce au făcut pe 3 martie 1981, însă uită propria adresă. Nu se pot orienta; oamenii care la ora 7.00 merg în direcţia opusă metroului sunt Peşti. De obicei ei mor în două situaţii, ori cad de la fereastă, ori sunt călcaţi de vreun camion. Asta în cazul în care nu locuiesc cu un Rac. Peştii sunt atât de protectori, încât ar putea să le complexeze pe femeile Leu. În vreme ce Leii ţin să obţină cât mai multă faimă, Peştii vor să fie apreciaţi corect pentru ceea ce fac şi nu le plac vorbele gratuite. Vor ca munca lor să fie criticată în mod pozitiv, iar dacă spui că nu îţi place ce fac, îşi vor face hara-kiri. Sunt mândrii să-ţi spună că Michelangelo, Galileo, George Washington şi Albert Einstein au fost Peşti. Nu încerca să porţi o discuţie logică cu Peştii, sunt mereu cu capul în nori … sau în Narnia. Peştii plâng atunci când vad un animal mort în mijlocul străzii, însă nu au remuşcări atunci când întorc spatele oamenilor care îi displac. Racii spun un lucru si fac altul, Scorpionii spun ceva şi-l fac din răutate, în schimb, Peştii spun că fac un lucru, însă procedează cum îi taie capul.
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Miercuri, 18/05/2011, 6:21 PM | message # 2
Daca fiecare zodie si-ar alege un motto, care ar fi acesta?

Berbec - “SUNT PE FUGA!”
Taur - “CE-I AL MEU, E-AL MEU!”
Gemeni - “NU TE ENERVA!”
Rac - “O REZOLVAM NOI!”
Leu - “NU-S FRUMOS?”
Fecioara - “SA ANALIZAM…”
Balanta - “NU SUNT SIGUR…”
Scorpion - “MA TEM DE TRADARE!”
Sagetator - “CU MINE VORBESTI?”
Capricorn - ” ASCULTA-MA PE MINE!”
Varsator - “ITI SPUN DREPT…”
Pesti - “DEPINDE…”
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Miercuri, 18/05/2011, 6:22 PM | message # 3
Daca fiecare zodie ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta?

Berbec - Oprirea si stationarea interzise.
Taur - Drum ingustat. Depasirea interzisa.
Gemeni - Punct de informare turistica.
Rac - Puneti-va centura de siguranta
Leu - Drum cu prioritate.
Fecioara - Intoarcerea interzisa!
Balanta - Intersectie nesemaforizata.
Scorpion - Atentie! Succesiune de curbe deosebit de periculoase.
Sagetator - Sfarsitul tuturor restrictiilor.
Capricorn - Limitare de viteza.
Varsator - Parcare cu plata. Timp limitat 1 h.
Pesti - Drum alunecos si cu denivelari.

Ce spun zodiile dupa ce au facut dragoste

Berbec: OK, hai s-o facem din nou!
Taur: Mi-e foame, paseaza pizza!
Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!?
Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?
Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!!
Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile!
Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie.
Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ...
Sagetator: Nu ma suna, te sun eu!
Capricorn: Ai cumva vre-o carte de vizita?!?
Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi.
Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Miercuri, 18/05/2011, 6:23 PM | message # 4
De cati… este nevoie ca sa schimbi un bec?

Berbeci. Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!
Taurii. Se gandesc intotdeauna la toate, asa ca folosesc becuri care nu trebuiesc schimbate.
Gemeni. Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec.
Raci. Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma, atunci vor aprinde o lumanare. Dumnezeu este intotdeauna alaturi de ei.
Lei. De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.
Fecioare. De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.
Balante. Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.
Scorpioni. Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?
Sagetatori. Ei nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.
Capricorni. Capricornul este ocupat momentan. Secretara va va raspunde mai tarziu.
Varsatori. Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.
Pesti. O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului.
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Miercuri, 18/05/2011, 6:24 PM | message # 5
Cum se roaga fiecare zodie atunci cand se afla la ananghie?

Berbec: Oh, Doamne! Te rog frumos sa imi dai rabdare, caci am mare nevoie de ea. Si o vreau ACUM!
Taur: Doamne, te rog frumos ajuta-ma sa invat sa accept schimbarea in viata mea. Dar nu acum, mai lasa-ma sa mai astept un pic.
Gemeni: Doamne, am si eu o rugaminte. Am o mica intrebare pentru tine, daca ai timp. Cine esti? Ce exact esti? Unde te afli? Cati sunteti acolo, esti unul singur? Nu pot sa imi dau seama.
Rac: Doamne, pentru mine esti ca un tata. Vreau sa ma pot baza pe tine, sa imi dai siguranta, mai ales acum in momente grele cand mama este atat de departe de mine.
Leu: Tatal nostru al tuturor, cred ca esti mandru sa ai un fiu ca mine.
Fecioara: Doamne, fa lumea un loc mai bun si te rog mult nu repeta greseala de ultima data, ca uite ce-a iesit.
Balanta: Doamne, stiu ca ar trebui sa iau deciziile de una singura. Dar, pe de alta, parte, tu ce crezi ca ar trebui sa fac? Astept un sfat din partea ta, un semn, orice.
Scorpion: Doamne, ajuta-ma sa imi iert dusmanii, macar pe cei vechi de 10-15 ani, chiar daca nenorocitii nu merita.
Sagetator: Oh atotputernicule, atotstiutorule, atotiubitorule, omniprezentule, vesnicule Dumnezeu, te rog inca o data: ajuta-ma sa nu mai exagerez.
Capricorn: Doamne, voiam sa m! a rog, dar am realizat ca trebuie sa imi dau seama singura care este solutia pentru problemele mele si sa ma descurc singura. Mersi oricum.
Varsator: Buna, Doamne. Unii spun ca esti barbat. Altii spun ca esti femeie. Eu spun ca fiecare dintre noi este Dumnezeul sau. Asa ca, de ce sa ne rugam? Hai sa petrecem mai bine!
Pesti: Dumnezeule atotputernic, in timp ce beau ultimii 50 ml de Whisky din paharul meu pentru a-mi ineca durerea si nefericire, fie ca starea mea de ebrietate sa fie pentru onoarea si gloria ta.
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Joi, 26/05/2011, 9:38 AM | message # 6
cool nu prea mi se potriveste...poate doar felul cum ma rog biggrin biggrin biggrin


Zambesc ...printre lacrimi!
madyedy
Offline
Posts: 40
respect
[ 2 ]
 
date: Joi, 02/06/2011, 2:55 AM | message # 7
comic... dar macar stiu ca o sa ajung politician 1tooth 1tooth


Fighting for peace is like fucking for virginity...!
YoYo
Offline
Posts: 201
respect
[ 4 ]
 
date: Sâmbătă, 04/06/2011, 9:31 PM | message # 8
doamne...nu sunt narcisista:|


“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
Offline
Posts: 237
respect
[ 8 ]
 
date: Vineri, 01/07/2011, 10:34 PM | message # 9
Cea mai banala activitate…statul la coada arata genul de frustrare pe care il avem in mod obisnuit fara ca macar sa ne dam seama. Iti poti da seama de multe din trasaturile de caracter ale cuiva doar observand cum sta la coada. Mai in gluma mai in serios iata cum se comporta nativii fiecarei zodii atunci cand “soarta potrivnica” ii obliga sa stea la coada:

Berbecul Pe mine sa nu ma pui sa stau la coada Berbecul nu are rabdare asa ca daca vrei sa il vezi frustrat si scotand fum pe nari pune-l sa stea la coada. Fiind un om de actiune nu poate sa stea locului fara sa faca nimic. Recunosti foarte bine un berbec la o coada pentru ca iese tot timpul la o tigara si da semne de nervozitate. El vrea ca totul sa se termine repede, ce atatea formalitati, el are treaba de facut nu are timp de pierdut aiurea. Il enerveaza functionarii care abia se misca si care nu isi gasesc pixul sau tastele la computer. El vrea sa rezolve orice problema imediat. Berbecii sunt dispusi sa faca orice corvoada si tip de munca cu conditia sa nu ii pui sa stea la coada. Nimic nu ii enerveaza mai tare decat birocratia. Vrei sa ii faci o gluma proasta unui berbec repartizeaza-l la munca de birou.

Taur Oricata monotonie este daca merita, stau cu placere Se remarca prin docilitate cu conditia sa nu il enerveze sau nu aiba impresia ca stand la coada aceea pierde ceva important sau rateaza o ocazie. El da dovada de consecventa, daca i se pare etic si drept poate sa stea de trei ori la acelasi rand. Taurul are nevoie mereu de o recompensa pentru a face chiar si lucruri plicticoase asa cum este statul la coada. Totusi nici chiar el nu este un monument de rabdare asa ca daca coada dureaza mai mult decat este el dispus sa stea atunci devine nepoliticos. Daca simte ca nu merita este in stare chiar sa plece fara sa rezolve problema pentru care a venit, fara sa aiba nici cel mai mic regret, dar daca la orizont se afla o recompensa cat de mica sau cat de mare, atunci devine o comoara de rabdare!

Gemeni Stau si la doua cozi o data daca am cu cine vorbi Pentru geaman coada este un prilej de a socializa, de a mai afla o noutate, o barfa, un zvon. Dar nici el nu poate fi acuzat ca este un exemplu de rabdare. Asa ca daca nu are cu cine sa converseze are doua posibilitati sa scoata o carte, un ziar sau revista si sa inceapa sa citeasca sau sa stea cuminte. Totusi cuminte la coada nu poate sa stea mult timp si de aceea s-a inventat telefonul mobil pe care geamanul nostru il va folosi ca strategie de supravietuire fortata in cazul in care trebuie sa stea la coada. Pe geaman il poti recunoaste dupa faptul ca vorbeste mult la mobil si cu toata lumea din jur. Chiar daca are o strategie de supravietuire bine pusa la punct statul la coada nu este sportul lui preferat, dar daca afla ceva nou si interesant atunci orele vor parea clipe.

Rac Nu stau la coada pentru mine Daca nu sta la coada pentru el ci pentru cineva drag din familie, atunci va sta cuminte cu mult simt de raspundere si ore in sir, fiind chiar dispus sa asculte pasurile altora in timp de sta degeaba, sa aplaneze conflicte, sa aline suferinte emotionale. Totusi nu admite sub nici o forma sa te bagi in fata lui, sau nu respecti pe varstnici sau normele acceptate unanim de cei de la coada. Daca simte ca poate sa aiba incredere in tine, iti va povesti despre trecutul si familia sa si te va pune sa ii povestesti si tu despre ai tai si nici nu iti vei da seama cand a trecut timpul. Pentru el nu are rabdare, dar pentru altii oricand, iar coada este un bun prilej pentru ca emotiile sa se exprime liber, exact ce ii place lui cel mai mult.

Leu Asa ceva nu se poate, parca EU am timp de pierdut “Tocmai eu sa stau la rand in rand cu ceilalti…este inadmisibil!” asa o sa spuna leul din 5 in 5 minute plangandu-se ca tara nu are conducatori care sa rezolve problemele operativ si care tin oamenii la cozi si ii supun birocratiei. Leul va face tot ceea ce ii sta in putita ca sa atraga atentia la o coada, va face pe victima, pe salvatorul umanitatii, pe cel care ia situatia in propriile maini, orice ca sa se evidentieze din „gloata”. El va gasi chiar de cuviinta sa se duca in fata sa „incerce” sa rezolve problema pentru toata lumea si dupa ce a rezolvat pentru el, uita de ceilalti. Coada este o situatie ce il poate pune in valoare asa ca nu va rata nici o ocazie de a-zi infoia coama si impresiona pe toata lumea.

Fecioara Toata lumea sa stea la coada civilizat Fecioara este convinsa atata timp cat exista ordine si conformitate nu exista scandal. Deci veti recunoaste fecioara dupa felul in care ii va alinia pe toti, va face lista de asteptare, va tine totul intr-o ordine desavarsita si va servi ca un exemplu de corectitudine cetateneasca. Atata timp cat lucrurile respecta regulile, nimic rau nu se poate intampla si totul decurge mai lin si mai repede. Daca oamenii sunt nepoliticosi, veti vedea ca si o fecioara se poate enerva. Uraste aglomeratia si invalmaseala fiind convinsa ca daca exista decenta lucrurile se pot rezolva foarte repede si foarte usor. Fecioara sta la coada, dar va evita sa se inghesuie si va incerca pe toate caile sa aiba grija ca totul sa decurga corect.

Balanta Batranii sau femeile cu copii in brate sa treaca in fata Balanta face o arta din a sta la coada in buna intelegere cu toata lumea, si apoi este o adevarata ocazie de aur pentru a mai cunoaste pe cineva, pentru a-ti mai face o relatie caci nu se stie niciodata cand este nevoie sa puna cineva o vorba buna, la urechea cui trebuie si cand trebuie. Balanta va evita sa stea la coada, si isi va pune mecanismul relatiilor in functiune pentru a nu mai pierde timpul. Va cauta oamenii care sa stie oameni, o secretara, un sefulet plasat strategic. Dar daca balantele sunt la coada la magazin vor fi politicosi si serviabili si vor incerca sa ajute pe cei care merita si care este drept sa fie ajutati. Pentru balanta, statul la coada poate fi o trambulina sociala.

Scorpion Nu ma calca pe bataturi ca tot pe tine te doare Scorpionul se va folosi de propria carisma pentru a scapa repede de corvoada. El nu pierde timpul la coada, si isi gaseste ce va de facut, de la analiza cu atentie oamenii din jur asa ca amuzament, pana la a gasi un tertip de a ajunge mai repede in fata. Il poti recunoaste daca il vezi ca se uita de exemplu fix la tine fara sa sa ii pese ce vei zice, si nici nu prea ai chef sa zici nimic, caci te tintuieste rece cu privirea. Nu incerca sa intri in fata unui scorpion la coada caci s-ar putea sa regreti. Daca nu te agreseaza fizic cu singuranta ajungi acasa cu o durere de cap. Pentru el coada este fie un experiment social in care se angajeaza ca observator fie o modalitate de a mai afla un secret, doua asa ca amuzament.

Sagetator Stau la coada dar sa inteleg si de ce Sagetatorul vrea maxim de confort cand sta la coada, vrea sa stea jos, sa stea la o poveste cu cei in aceeasi situatie. El daca nu intelege de ce trebuie sa stea la coada atunci nu o sa stea. Daca cineva ar putea sa il serveasca cu un coniac, o cafea sau un trabuc de calitate nu i-ar displacea de loc. Daca este constient ca toate acestea nu sunt de gasit la o coada in Romania, nu ii mai ramane decat sa isi gaseasca un partener de discutii si filosofii si astfel timpul se comprima si poate sta la coada linistit. Il poti recunoaste la coada dupa replicile spirituale pe care le are mereu la indemana, dupa pildele si povestile cu care stie sa pigmenteze asteptarea sau dupa bancurile pe care le spune ore in sir.

Capricorn Timp folosit cu brio, nu irosesc nici o secunda Sta pur si simplu tacut, taciturn de-a dreptul de nu iti vine sa il intrebi de sanatate, caci el este in lumea lui, gandind cum sa faca schimbe lucrurile ca sa nu mai fie nevoie de stea la coada. Este omul care da cea mai corecta valoare timpului, si chiar atunci cand sta, face cate ceva. Rememoreaza si analizeaza o situatie, incearca sa gaseasca o modalitate de a folosi tot ceea ce i se intampla, chiar si timpul petrecut la coada este folosit cu mare arta de catre el si va fi atent la orice detaliu caci nu se stie cand ii poate fi de folos mai tarziu intr-o situatie similara sau noua. Il poti vedea scotand un carnetel pe care noteaza cu litere cat mai mici tot felul de informatii intelese doar de el, sau dupa convorbirile telefonice extrem de scurte si la obiect.

Varsator Stau acum la coada azi ca sa nu stau maine El sta la coada ca si cum deja a rezovat problema, capacitatea lui de a vedea in viitor, il ajuta sa aiba rabdare. Va gasi o solutie nebanuita de altii pentru a scapa cat mai repede sau va folosi ocazia pentru a-si face prieteni noi, sau pentru a-si mai face niste planuri de viitor, un viitor fara cozi…fireste. Pe varsator il recunosti dupa atitudinea neconformista, imbracat in haine extravagante, se uita la tine si iti zambeste de parca te-ar cunoaste de o viata. La el frustrarea unei cozi nu dureaza prea mult, caci daca dureaza se supara si pleaca fara sa se uita inapoi. Varsatorul va gandi in timp ce sta la coada, la un sistem de rezolvare a problemelor care sa foloseasca tehnologia, la un sistem online daca se poate caci pentru el, tehnololgia este un ajutor nu un handicap.

Pesti Coada…ce coada care coada, nu exista nici o coada! Reusesc sa isi diversifice starile de spirit ca sa nu li se para plictisitor statul la coada. Ei intra relativ usor in starea de visare si folosesc orice ragaz pentru a parasi realitatea si pentru a se cufunda in lumile lor de vis. Imaginatia ii duce departe si face sa treaca timpul repede, asta daca nu se iveste ocazia de a fi cuiva de folos. Si pestele sta la coada pentru altii, nu il deranjeaza de loc si il recunosti dupa detasarea totala cu care sta cuminte, cu ochii in gol si relativ pierdut in ganduri si rupt de realitate. El in timp ce sta la o coada, calatoreste catre destinatii inimaginabile pentru altii, face cele mai incredibile lucruri si creaza realitati mai placute decat o coada monotona.

Stim ca pana acum nu v-ti imaginat ca poate exista si o astrologie a statului la coada, dar cu ocazia asta va spunem ca nu exista activitatea pe care sa o facem si pe care astrologia sa nu o poate analiza si caracteriza in functie de zodii....am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Vineri, 02/09/2011, 9:14 AM | message # 10
[b]adik cum schizovrenici (D) recunosc sunt mai nebun biggrin nu conduc masina haioasa , am condus dar nu am intrat in pom sau cladire , cei drept nu-mi place jocurile de noroc , eu cred ca nu sunt arogant cei drept vorbesc tare dar asta e timbru meu vocal mostenit de la tatal meu biggrin insistent stiu ca sunt happy happy happy happy


De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;)
Adryan
Offline
Posts: 83
respect
[ 1 ]
 
date: Sâmbătă, 03/09/2011, 4:06 AM | message # 11
Te intrebi cum sunt zodiile in viata de... dincolo?

Daca ar fi sa ne luam dupa zodie, probabil zodiile ar gandi cam asa...

Berbec:
Cine este seful pe aici? Vreau sa-l vad pe Dumnezeu chiar acum! Sunt deja mort? Dumnezeule, n-as fi crezut ca mi se poate intampla chiar mie!

Taur:
Parasindu-si corpul, Taurul realizeaza ca nu mai are stomac si de-aceea, se intoarce imediat in corpul sau, fara sa vada tunelul, lumina, ori pe Dumnezeu, facandu-l astfel sa fie sceptic pentru tot restul vietii sale.

Gemeni:
Cheia acestei zodii nu este neaparat experienta in sine, ci modul in care o pot inflori atunci cand vor povesti (sau vor scrie despre ea). Din moment se simt ok in orice lume, exceptie aceea fara telefon, vor reveni in propriul corp destul de rapid, - iar gura lor este cea care incepe prima sa functioneze, inaintea celorlalte parti ale corpului!

Rac:
Racii pot trai si 125 de ani si, de regula, nu au experiente in preajma mortii. Pot ajunge, insa, sa aiba experiente de viata atunci cand isi iau inima-n dinti si isi se aventureaza in afara casei lor in cautare de provizii!

Leul:
Nu, nu sunt mort! Nu sunt, nu, nu si nu!... Cine sunt tipii aia in haine albe? Dar oare ce canta…? Canta fals! Eu pot canta si mai bine de-atat! Unde este dirijorul? Vreau un microfon chiar acum! Nu ma deranjati la telefon, decat daca sunt cei de la Rolling Stones!

Fecioara:
Dupa un maraton de 60 de ore, Fecioara se prabuseste si isi paraseste corpul! Incepe de-odata sa inainteze prin tunelul lung si stralucind de curatenie, frumos luminat, dar gandindu-se in acelasi timp ca s-ar fi putut si mai curat de atat... De-odata, insa, incepe sa se ingrijoreze la gandul ca cei dragi s-ar putea descurca si fara ea! In acel moment, revine inapoi in corpul sau imediat cum vede lumina, si incepe sa-si spuna "Sunt inca vie!", uitandu-se la ceas.

Balanta:
Balansandu-se cand in afara corpului, cand inapoi, iar in afara, si-apoi inauntru din nou, si in sfarsit afara din nou... Balanta da de tunelul luminat, paseste si, de-odata, vede chiar la capat o fiinta. Isi spune: "Wow, oare sa fie chiar Isus?" Apoi: "Stai putin poate este Kwan Yin!" Nehotarandu-se daca sa mai inainteze sau nu (dupa toate astea, ce-ar fi moartea daca n-ai avea cu cine s-o impartasesti?) in cele din urma, Balanta revine in propriul corp bantuita fiind de gandul de a se intalni cu sufletele care nu si-au gasit inca linistea eterna!

Scorpion:
Din moment ce Scorpionul este cunoscut prin faptul ca are noua vieti, isi stalceste mintea cum sa gaseasca o cale de a declansa experienta vietii de dupa moarte. Astfel aflat in preajma mortii, el de-abia daca reuseste sa razbata pana la capatul tunelului fara sa intalneasca pe cineva cu care sa aiba un mic "sex astral". Intrebat fiind cu cine si-ar dori s-o faca, atunci Scorpionul raspunde ca ar prefera un vampir!

Sagetator:
Sagetatorul pluteste afara din corp, si rade de felul stupid in care a cumparat ferma. Dupa ce a strabatut intr-un fel tunelul plin de lumina, refuza cu tot dinadinsul sa se intoarca in corpul sau, dupa ce atatia ani s-a straduit din rasputeri sa iasa (prin intermediul unor accidente). Pentru ca Sagetatorul este extrem de curios sa afle cat de reala este asa-numita organizatie religioasa, acest noroc chior il trece prin experiente inedite pana ce, din nefericire pentru el, lumea cereasca se satura de el si il vrajeste sa se intoarca pe Pamant pentru mult, mult timp!

Capricorn:
Probabil ca ii va lua ceva timp unui Capricorn sa inteleaga ca este mort pe bune, deoarece sunt camere special concepute sa arate la fel ca acele birouri executive, destinate caprelor proaspat... moarte! Un domn pe post de stafie ambulanta intra inauntru si ii inmaneaza Capricornului un manual de instructiuni intitulat "Cum sa ai profit pe piata cereasca", plus o "evaluare a activitatii", un bilant al greselilor si realizarilor "comise" intr-o viata, urmate si de un aviz de concediere (adica invierea trupului). Capricornii au o oarecare tendinta de a se intoarce in trupurile lor, nefiind in stare sa suporte mult timp existenta in nefiinta!

Varsator:
Varsatorii, ajunsi la portile perlate, observa ca Raiul nu este supus unanimitatii si atunci opteaza pentru Iad, unde oricum, macar exista atractia anarhiei, iar regulile sunt facute pentru a fi incalcate! In mod ironic, experientele de dincolo de moarte ale Varsatorului, au tendinta sa fie cat se poate de... traditionale: Dumnezeu Tatal, Sfantul Petru, corul ceresc si asa mai departe (un alt motiv pentru care alege Iadul). Odata ajuns pe aceste meleaguri, el confunda iadul si pe Satan cu puternicele lor campanii progresiste, fapt pentru care este expulzat inapoi in corpul sau!

Pesti:
Dintr-un oarecare motiv, prietenii nostri Pesti de-abia daca observa experientele lor dincolo de moarte. In locul acestora, in timpul unei zilei obisnuite la birou, multi Pesti afirma ca au vazut niste fiinte cu fete lungi de suferinta si care le spun cu mult calm sa se intoarca in corpul lor!

Adăugat (2011.09.03, 4:02 Am)
---------------------------------------------
CUM SI DE CE UCID ZODIILE

Berbecul
Un Berbec te-ar ucide din motive de principii. Si atunci cand o face va fi in urma unui concurs de arme sau de inteligenta si Berbecul va fi maestrul care iti va face o surpriza extrem de neplacuta.
Nu vei avea prea mult timp la dispozitie sa vorbesti in timp ce berbecul te va cioparti si de obicei va incepe cu taiatul urechilor, apoi a nasului. Daca, cazi in genunchi si ii ceri indurare nu va functiona decat dupa ce pierzi anumite parti ale corpului. Berbecilor le place sa demonstreze ca ei sunt mai buni si nimic nu functioneaza mai bine decat sa iti vada urechile pe pamant. Dar dupa aceasta ai o sansa buna sa scapi.
Berbecii vor lasa segmentele taiate ca si trofeu. Arareori sunt judecati pentru crima datorita metodelor lor originale de a scapa de cadavre. Chiar si politia ramane impresionata de acest lucru.

Taurul
Taurul te va ucide pentru motivele traditionale : bani, sex si razbunare. Sunt predictibili ceea ce este bine. Din nefericire Taurii sunt puternici ceea ce face ca strangularea sa devina o posibilitate.
Daca esti ghinionist s-ar putea sa aiba si o pregatire militara. Acest lucru reduce masiv sansele de supravietuire. Dintr-un anume motiv Taurii antrenati la Air Force sunt cei mai letali.
Nu prea ai multe de facut atunci cand un taur s-ar decide sa scoata arma. E zadarnic sa incerci sa il convingi. Amenintarile de razbunare i-ar face doar mai nervosi si ultimele tale momente mai dureroase. Ai o mica sansa daca incerci sa-i mituiesti dar acest lucru se poate transforma si intr-o sedinta de tortura. Exista ceva in personalitatea taurului care il face pirat si este mai bine ca acea parte sa ramana adormita.
Taurul practic va folosi ramasitile tale sa faca ceva frumos din ele.
Acest lucru inseamna ingrasamant pentru gradina. In conceptul lor de ordine universala ceva atat de josnic (tu) se va transforma in frunze si radacini sanatoase. Taurii sunt arareori pedepsiti pentru crima si de obicei raman putine dovezi si in general sunt extrem de generosi cu cei care investigheaza crimele.

Gemeni
Gemenii te ucid daca incerci sa ii pacalesti. Fiind un semn intelectual si mobil probabil nici nu vei stiic e ai facut. Poate ca ai trisat la Scrabble, ai incercat sa peirzi sau nu ai trisat suficient ca sa ii oferi competitia pe care si-o doreste pentru ca pierzi intotdeauna. Ca si metoda, Gemenii vor adopta orice tehnica sau metoda au vazut in ultimul episod din “Crime night” pe Discovey. Ideal pentru ei ar fi sa-ti dea directii care sa te duca intr-un cartier rau famat si sa faca altii treaba. De obicei angajeaza pe cineva profitand de numerosii lor cunoscuti in urma Revistei inchisorii la care si-au facut abonament.
In general poti convinge un Geaman sa nu te ucida. Li se pare amuzant sa fie mai degraba judecator sau jurat. Dar acest lucru ii poate transforma in criminali in serie cu tine ca sprijin in psihodrama lor. Daca mori vei ajunge pe camp. Gemenii ajung la inchisoare.

Racul
Ca toate semnele de apa, racii te vor ucide pentru motive obscure emotionale. Sunt foarte sensibili si emotivi dar nu stiu sa isi exprime sentimentele asa ca in general nu iti vei da seama ca planuiesc sa te ucida. Ca metoda racii aleg doua variante: fie vor sa te ucida repede si fara durere sau incet si in chinuri mari. Otrava este figura predominanta in planurile lor si o anume forma de a te ingropa de viu. Daca sunt intr-adevar suparati vor izbucni in plans in timp ce te ingroapa.
Fie chiar si cel mai prost vorbitor poate convinge un rac sa nu-l ucida. Simplele scuze cu multe lacrimi si vaicarelei functioneaza de minune. Accentul trebuie pus pe faptul ca iti pare rau ca le-ai ranit sentimentele si ca intelegi ce ai facut mai degraba decat a vorbi despre pedeapsa si dreptul la viata. Umileste-te si saruta pamantul. Racul iti va face un mormant in apropierea locului in care iti pastreaza corpul. Il vor vizita si isi vor aminti de momentele petrecute impreuna si isi vor reprima amintirile neplacute ale crimei. Daca corpul mumificat nu este gasit cateva decenii mai tarziu dupa fapta, Racul va scapa de pedeapsa. De obicei politia va crede alibiul Racului.

Leul
Un leu te va ucide pentru ca ii stai in cale. Aceasta este o pozitie in care ajungi destul de usor in viata asa ca inamicii tai Lei, desi multi, nu te vor lua prin surprindere. Leul prefera un fel de umilire in public, de preferat in admiratia si ovatiile unei multimi ceea ce este destul de nepractic. Asa ca stai departe de locurile publice daca te urmareste un leu pe care l-ai umilit si vei fi bine. Este greu sa scapi din mana unui Leu odata ce i-ai cazut prada. Tu esti miselul si nu poti face prea multe sa te salvezi. Daca ceri mila sau apelezi la ratiune sau ii oferi bani sau retributie divina il vei infuria mai tare si momentul va fi mai lung. Daca poti sa te porti ca un las plangacios – asta ajuta. Daca ii saruti picioarele – acest lucru te va salva. Corpul tau il va lasa acolo unde cade. Leul va ajunge la inchisoare unde se va descurca bine probabil va scrie o nuvela si isi va lua un doctorat. Leii nu sufera prea mult in inchisoare ceea ce nu este o consolare.

Fecioara
O Fecioara te va ucide pentru ca esti “necurat”. Fecioara este intr-un anume fel un semn greu de inteles si acest concept de necurat difera de la un individ la altul. Asa ca indiferent de ceea ce ai facut va fi o surpriza. Fiind un semn de pamant, Fecioarei ii place sa isi planuiasca crima, probabil sa faca cercetari suplimentare si niste experimente. Fecioarele sunt experte in ceea ce priveste otravurile si animalele ucigatoare. Asteapta-te sa gasesti azbest in aerul conditionat sau un sarpe otravitor la dus. Daca esti curajos poti sa te joci si sa spui ca faptul ca ai gasit un Scoprion in pantofii tai e o coincidenta si razi. Trebuie neaparat sa razi, Fecioarelor le este greu sa ucida persoane care rad. Fecioarele scapa cu crima deoarece este extrem de dificil sa demonstrezi ca ele au facut-o. Isi fac treaba bine si majoritatea detectivilor sunt prea lenesi sa aduca Fecioarele in spatele gratiilor.

Balanta
Balantele sa decid sa te ucida pentru ca esti “necinstit” sau in cel mai rau caz pentru ca nu esti de acord cu ele. Traind intr-o lume rafinata cu obligatii si ritualuri de pe timpul Imperiului Bizantin, poti fi condamnat ca nu traiesti la standardele lor. Ca si metoda, Balantele sunt cele mai letale prin faptul ca sunt cele mai practice atunci cand vine vorba sa ia viata cuiva. Balanta va alege cea mai eficienta metoda si din toate zodiile este cea mai de temut. Poti sa scapi daca admiti cat de mult ai gresit si cata dreptate au ele. Atunci cand confesiunea ta abjecta despre cat de adevarat si uluitoare este logica lor este facuta clar balanta s-ar putea sa te crute. Pana la urma esti unul dintre putinii membrii ai umanitatii care le inteleg rationamentul si acum sunt mai valorosi. Daca mori de mana unei Balante in general vei avea parte de o inmormantare decenta. Balantele sunt maestrele falsurilor si un set de certificate false de deces nu va fi o problema pentru ele. Va fi si o inmormantare draguta. Mai mult decat meriti, vagabondule !

Scorpionul
Scorpionul are proasta reputatie de a fi criminal in serie. De fapt ei doar sunt prinsi mai des fiindca se implica emotional si renunta la ratiune si la indemanare atunci cand urmaresc pe cineva. Un Scorpion fiind un semn de apa emotional va complota pentru a te ucide pentru ca l-ai tradat intr-o afacere sau te-ai incurcat cu o persoana pe care o iubeste.. Destul de murdar daca stai sa te gandesti. Prefera o metoda lenta si dureroasa pentru a te ucide si le place sa priveasca. Ideal ar fi sa se uite la fata ta in timp ce te stranguleaza dar cum au constitutie mai delicata vor apela la arme si cateodata arbalete. Mai intai te vor rani dupa care iti vor tine un discurs.
In timpul discursului este sansa ta sa te salvezi. Trebuie sa il convingi ca primesti ceea ce meriti pentru ca esti un gunoi. Daca il poti convinge ca esti mai nefericit decat el, ca bogatiile tale sunt placeri goale, ca sexul n-are sens s-ar putea sa scapi.Daca esuezi vei muri. Vei fi lasat sa putrezesi si Scorpionul va ajunge la inchisoare si va avea parte de o renastere spirituala. Devin mai puternici si mai agili in inchisoare ceea ce nu e chiar o consolare.

Sagetatorul
Acest semn de foc are un concept idealist despre drepturi si obligatii asa ca probabil il vei ofensa intr-un anume fel. Sagetatorii iti vor prezenta inainte diverse coduri si daca nu merge iti vor face inscenari. Sagetatorilor nu le place sa omoare oameni ci mai degraba sa ii bage la inchisoare pentru o crima pe care n-au comis-o. Devin mai buni pe masura ce imbatranesc. Arareori se confrunta cu victimele lor cu exceptia cazurilor cand este vorba de ceva religios. Trebuie sa cazi in genunchi, sa ai grija ce vorbesti si sa faci confesiuni cerandu-ti iertare. Nu te contrazice cu Sagetatorul pe teme ideologice, poti comite o erezie si asta nu iti va fi folositor.
Scapa de cadavre in apa. In general scapa de inchisoare prin chichite legale si asta ii incurajeaza.

Capricorn
Capricornii isi petrec majoritatea timpului complotand fata de toti pe care ii cunosc asa ca cei pe care ii cunosti s-ar putea sa se gandeasca odata pe luna cum sa o faca. Ceea ce ii face sa treaca la fapte este daca le zadarnicesti planurile si ambitiile intr-un anume fel. Poate fi orice. Acestor semne de pamant le place sa planuiasca si asta nu e bine pentru tine. Cand orice mecanism la care s-au gandit dinainte se va afla in jurul gataului tau nu vei avea prea mult timp pentru a implora.
Daca esti norocos vei avea o perioada de a sta fata in fata cu Capricornul inainte de a-si duce planul la bun sfarsit. Trebuie sa-l convingi pe Capricorn ca esti intr-un anume fel folositor, ca ai informatii sau aptitudini care il pot ajuta ulterior sa isi indeplineasca ambitiile. Nu va fi usor pentru ca ei deja stiu totul despre tine.
Capricornilor le place sa pastreze dintii ca trofeu, Daca prietenii tai Capricorni au o colectie de dinti..ai grija! Arareori ajung la inchisoare dar cand ajung e ceva mare.

Varsator
Arareori un Varsator recunoaste fata de el insusi ca planuieste o crima si cu toate acestea reusesc sa faca un numar mare de victime. Fiind un semn de aer social, Varsatorul prefera sa ucida persoanele care ii ofenseaza in credintele lor sociale si idealiste… aceasta poate fi persoana care nu arunca gunoiul acolo unde trebuie, care fumeaza in public sau se plange de taxe. Asa ca nu vei fi avertizat. Nu sunt foarte sofisticati cand vine vorba de metode de a ucide. Le plac armele si Varsatorul va folosi fie un pistol sau o pusca.
Inainte de a fi ucis Varsatorul adora sa iti simuleze un proces chiar daca nu mai e nimeni de fata. Asta este sansa ta. Asculta cu rabdare crimele pe care le-ai comis si sentinta oribila la care s-a ajuns de catre Varsator. Acum trebuie sa admiti si trebuie sa indrepti conversatia spre zona de reintegrare si readaptare. Promite orice, fa ca acest lucru sa fie grandios si simbolic. Promite sa te inscri in Green Peace, orice. Asta iti poate salva pielea.
Daca esti mort, Varsatorul iti va lasa corpul acolo unde este. Urmeaza inevitabil arestarea si procesul.

Pesti
Pestii rezista la abuz si la degradare mai mult decat alte zodii. Asta ii face angajati grozavi. Pestiilor le apare ceva in minte si incep sa aiba o fantezie despre cum te-ar tortura pana la moarte. Doar crima nu este o optiune pentru ei. Ei vor sa suferi mult si puternic. Apa, lichidele sau metalele lichefiate sunt predominante in ritualurile Pestilor care petrec destul timp imaginandu-si cum sa isi indeplinesca fantezia.
Poti sa scapi de moarte inventand o poveste despre suferinta si singuratate cu care pot sa se identifice intr-un anume fel. Ar fi indicat ca povestea sa fie buna.
Corpul va ajunge intr-o apa sau dizolvat in acid. Pestii in general scapa fara sa isi dea seama ca le-ar fi mult mai bine in inchisoare care este paradisul lor.

Adăugat (2011.09.03, 4:06 Am)
---------------------------------------------
ZODIILE SI BANII

Berbec - profilul banilor
Este Berbecul mereu in cautare de faima si avere? Cu siguranta este in
cautare de faima, dar nu si de avere. Mai degraba banii vor fi un
rezultat al dorintei de a avea succes si nicidecum din dorinta de a fi
bogat. Cei nascuti sub acest semn s! unt foarte indrazneti. Adora sa
conduca "spectacolul" si sa iasa castigatori in orice situatie.
Aceasta calitate ii poate baga in incurcatura daca este vorba si de
ceva bani la mijloc, dar vor reusi sa iasa la suprafata. Berbecul
tanjeste dupa actiune si aventura indiferent de pretul pe care trebuie
sa-l plateasca. Cand se afla in mijlocul tuturor, Berbecul va toarce
precum o pisica. Concluzia: seful echipei a sosit!
Nu sta prea mult sa se gandeasca la bogatie - pentru el conteaza
clipa. Prioritara este dorinta de a merge mai departe, de a trai din
plin, chiar daca planurile de viitor nu sunt acoperite finaciar - dar
de ce sa comentam? Planurile lor, problema lor!
De cele mai multe ori Berbecul priveste banii ca pe o simpla "moneda"
care il ajuta sa aiba ce isi doreste. Iubeste sentimentul de libertate
si este foarte flexibil. Ii place sa cheltuiasca bani si este visul
oricarui vanzator. "Asa de ieftin!", vor spune, "Cumpar 10." Acest
comportament poate aduce ceva cheltui! eli in plus si o inclinare nu
tocmai pozitiva a balantei de conturi. Ar fi indicat sa puna ceva bani
deoparte pentru "zile negre", dar probabil ca nu o vor face.
Este indicat sa-i imprumuti cu bani pe Berbeci? Nu, daca te astepti
sa-ti recuperezi banii repede. Ceea ce mai trebuie sa stii este ca
daca au ceva bani in mana sunt mai mult decat bucurosi sa ti-i
imprumute.

Taur - profilul banilor
Cei nascuti sunb acest semn sunt grozavi atunci cand este vorba de
bani, probabil pentru ca ii pretuiesc atat de mult. Iubesc de asemenea
si viata buna, care de obicei costa un pic mai mult.
Din fericire, Taurul nu se teme sa munceasca mult pentru a-si
satisface gusturile - confortul are si el pretul lui. Nu putem spune
ca nu ii plac si lucrurile marunte cum ar fi apusul soarelui, un suc
de grefe sau o carte buna, dar Taurul, care este mereu practic,
prefera mai degraba o masina noua ce alearga ! repede ca un vis. Ca
semn al pamantului, el isi doreste sa detina o mica parte din acesta,
asa ca o mica mosie va fi mereu o atractie pentru el. Asta este si una
din caile prin care au grija de cei iubiti.
Au o abilitate nascuta de a fi mereu "cu ochii pe premiul cel mare",
asa ca incet dar sigur vor obtine ceea ce vor. Taurul iubeste tot la
bani - culoarea, forma si mirosul - si mai ales simte ca ii apartin!
Pentru ca este atat de confortabil in jurul banilor se descurca foarte
bine atunci cand ii foloseste. Nu are tendinta sa cheltuiasca foarte
mult, prefera mai degraba siguranta pe care acestia le-o confera. Nu
va lua niciodata decizii financiare pripite care sa-l poata duce spre
pierderea "comorii". Lucrurile de pret pe care Taurii le pot vedea,
simti si atinge sunt cele care ii intereseaza. Antichitatile si
proprietatile sunt tot timpul preferate in locul actiunilor sau
conturilor in banca. De aceea sunt buni investitori: iubesc in acelasi
timp sa faca si sa pastreze banii. C! e iubeste cel mai mult in viata
vigurosul Taur? Mancarea, sexul si banii, nu neaparat in aceasta
ordine!
Este un maestru al banilor, asa ca facturile vor fi intotdeauna
platite la timp si contul va fi mereu "in ordine".
Maxima "nici sa ma imprumut, dar nici sa dau la altii" i se potriveste
de minune.

Gemeni - profilul banilor
O petrecere cu multe cock-tail-uri este minunata pentru a-si face noi
prieteni, este Raiul pe pamant pentru amuzantii si vorbaretii Gemeni.
Imprevizibilii Gemeni iubesc sa-si cheltuiasca banii, fara a-si face
griji de viitor. Carisma lor ii va conduce cu siguranta catre un nou
castig!
Adora flexibilitatea, deci cu siguranta nu vor primi ca premiu de
fidelitate un ceas de aur dupa 25 de ani de munca - vor schimba 25 de
slujbe in acest timp! Banii sunt un rau necesar pentru ei. Hei, sunt
atatea de facut! Si daca e nevoie de bani pentru asta, asa sa fie -
Gemenii ! vor gasi cu siguranta o metoda pentru a face rost de ei.
Slujbele sunt foarte cautate de protagonistii acestei zodii, pentru ca
atunci cand sunt ocupati se simt bine. Adora sa aiba mai mult de o
slujba la care sa se adauge si cateva "scheme" pentru a face ceva bani
in plus - aceasta este o zi perfecta de munca pentru ei. Se potrivesc
cel mai bine la vanzari din moment ce asa pot vorbi tot timpul, iar
orarul este destul de flexibil. Si sa nu va mire - pot vinde chiar
gheata unui eschimos! Rar vei vedea pe cineva nascut sub acest semn
care sa-si faca griji in privinta banilor, din moment ce sunt atat de
increzatori in fortele lor incat pot scoate un iepure din orice joben.

Rac - profilul banilor
Crezi ca Racii sunt mereu echipati cu o casca de protectie? Poate
pentru ca siguranta este foarte importanta pe ei ceea ce inseamna ca
si cea financiara ocupa acelasi loc. Iubesc banii si se simt c! u mult
mai bine cand stiu ca au un cont in banca care este bine "captusit".
Foarte increzatori in ei si curajosi, sa faca rost de bani este foarte
usor pentru cei nascuti sub acest semn. Sau mai bine spus ei muncesc
pentru asta in timp ce altii doar privesc. Se pricep de minune sa duca
tratative si sa incheie afaceri, insa nu vor ezita sa se retraga in
"carapace" daca pot incheia afacerea in alt moment. Atunci cand pun
mana pe "premiu", indiferent pe ce cale, nu-l vor mai scapa din ochi.
Sunt foarte strangatori (trebuie sa fie asa!) si interesati tot timpul
sa-si satisfaca propriile dorinte.
Mari iubitori de bani (verde trebuie sa fie culoarea lor preferata!),
Racii sunt foarte buni in posturi de bancheri sau oameni de afaceri.
Ei privesc banii ca pe o masura a valorii lor - ii fac sa se simta mai
puternici si le permit sa aiba grija mai usor de cei dragi. Nici ei nu
pun prea multi bani deoparte pentru zilele "negre".
Se ocupa cu placere de buget si vor avea grija intotdeaun! a ca
frigiderul sa fie plin, facturile platite la zi si contul din banca
cat mai "sanatos". De obicei nu prea dau bani cu imprumut, poate doar
daca este vorba de un membru al familiei pe care il ajuta cu cea mai
mare placere.

Leu - profilul banilor
Vedeta zodiacului a sosit! Leii adora sa fie pe scena, iar audienta sa
fie foarte mare. De asemenea iubesc frumusetea si bogatia si de obicei
se pare ca sunt "binecuvantati" cu amandoua. Atunci cand nu este pe
scena, este usor sa identifici un Leu in multime. Este mereu cea mai
magnetizanta prezenta din camera, inconjurata parca de o aura magica.
Misiunea sa in viata este de a-si gasi locul potrivit in lumea
afacerilor. Daca este ales sa conduca considera ca este o functie care
i se cuvine! Risca, dar de obicei numai daca sansele sunt in favoarea
sa. Uraste sa piarda (si sa arate rau!).
Flerul de jucator de care dispune poate fi benefic at! ata timp cat nu
il conduce spre decizii financiare gresite.
Leii cred cu fermitate ca banii sunt facuti ca sa le ofere tot ceea ce
isi doresc, fie ca este vorba de o casa grozava, o masina sport, sau
mai multe jucarii decat ar avea nevoie. Extravaganta este cea care ii
caracterizeaza. Vor gasi o cale de a gastiga bani, deoarece stiu cu
siguranta cum sa-i cheltuiasca - si o vor face. "Exista mai multi
acolo de unde au venit banii astia" este mereu in gandul Leilor. Le
place sa-si traiasca viata cat mai bine - probabil ca un Leu a fost
acela care a inventat petrecerile cu sampanie si caviar.
Daca va cheltui prea mult, cu siguranta va avea ceva rezerve ca sa
revina pe linia de plutire. In caz ca nu va reusi sa faca asta, va
apela cu siguranta la un bancher, din moment ce este prea mandru ca sa
imprumute de la un prieten.
Secre! tul succesului unui leu este spiritul lui generos. Va imprumuta
si ultimul ban pe care il are in buzunar - vorba aceea, ce pleaca se
intoarce.

Fecioara - profilul banilor
Cunoscuta ca fiind foarte modesta, Fecioarei nu ii sta in fire sa
foloseasca cecuri. Cei nascuti sub acest semn au o grija foarte mare
de banii lor (si de ai altora). Fiind prevazatoare, Fecioara
analizeaza mai intai orice situatie apoi ia o decizie, ceea ce o face
un bun partener de afaceri. O afacere in care este implicata va merge
ca pe roate din moment ce "perfectiune" este numele jocului. Concluzia
este ca se desurca de minune cu banii. Ei se potrivesc cu mintea sa
"matematica". Contul va fi mereu pus la punct si va reusi sa puna ceva
bani deoparte fiind atat de calculata. Fecioara uraste sa fie
risipitoare. Sa aiba bani in banca inseamna pentru nativi o grija in
minus. Nu ca ar fi cel mai important! lucru in viata lor, dar ii ajuta
cat de cat. Vor avea cu siguranta bani pentru zile "negre" si nu se
vor feri sa munceasca mult pentru a face acest lucru, din moment ce nu
vor trebui sa depinda de altii - lucru de care se feresc tot timpul.
Mai sunt numiti si "magicienii bugetului", din moment ce stiu sa
traiasca din putini bani si totusi sa se simta bine. Probabil iti vor
spune ca "multe lucruri in viata sunt gratuite", ceea ce cred cu
incapatanare. Vor imprumuta bani numai unei rude aproiate care are
mare nevoie sau altei persoane de la care stiu sigur ca ii va
recupera.
Un salariu regulat este ca o muzica buna pentru urechile Fecioarei,
iar daca este consistent cu atat mai bine. Nu prefera sa lucreze pe
cont propriu, fiind ghidate de zicala "pasarea din mana este mai buna
decat cea de pe gard".
Nu se distreaza cheltuind banii ci cultivandu-se sau facandu-si
> prieteni.

Balanta - profilul banilor
Nu trebuie sa fie o surpriza ca cei nascuti in aceasta zodie iubesc
sa-si tina totul in balanta - viata, carnetul de cecuri. Balanta se
delecteaza de obicei cu frumusetea si bunastarea si este mereu in
cautare de perfectiune, dornica sa fie pe placul celor din jur si
uraste sa ia decizii gresite.
Se simt bine cu un partener alaturi, de preferinta cineva care sa le
ajute sa-si atinga scopurile. Apreciaza intr-adevar banii si ceea ce
acestia pot cumpara: tot ce are viata mai bun de oferit. Din fericire
Balanta are mereu in jur destui bani incat sa-si permita sa traiasca
in stilul dorit. Tanjeste dupa confort si lux si chiar crede ca ii
este menit sa traiasca asa! Nu este nevoie sa mananci hamburger cand
poti foarte bine sa iei un file mignon, nu? Ii place romantisul, asa
ca potentialii parteneri sunt avertizati sa-si tina cartile de credit
la indemana.
Ar prefera sa nu ia decizii financiare deoarece pare un pic cam
plictisitor. Cele nascute sub acest semn sunt atractive si
carismatice, asa ca sunt obisnuite sa obtina usor tot ce isi doresc.
Isi vor plati facturile la timp doar in doua situatii: daca au noroc
sau daca beneficiaza de ajutorul unui prieten.
Insuficienti bani? Balanta isi va fermeca un prieten pentru a acapata
un imprumut. Nu vor ezita sa se imprumute, chiar daca risca sa nu aiba
de unde sa-i inapoieze. Nu este neobisniut sa-si goleasca contul din
banca pentru o cauza "nobila": fie o opera de arta sau un bilet de
avion.

Scorpion - profilul banilor
Misterisosul Scorpion este maestrul afacerilor ciudate. Niciodata nu
stii cu siguranta ce pun acestia la cale! Din fericire, ceva bun.
Deoarece isi stapaneste foarte bine nervii, se descurca de minune
intr-o ! situatie criza. Hei, cei nascuti sub acest semn sunt
puternici! Scorpionul comanda intotdeauna respect... sau este vorba de
frica? Ideea este sa ai grija sa nu il superi la o intalnire de
afaceri, poate fi o gresala fatala - doar este vorba de semnul care
domina sexul, moartea si banii.
Scorpionul este perfect acolo unde este vorba de bani. Multi isi
construiesc singuri "averea", iar altii o mostenesc. De-am fi toti asa
de norocosi! Este usor de observat la un Scorpion dorinta de a avea
bani, indiferent cum. Ei ii aduc siguranta, libertatea si cel mai
important dintre toate, controlul. Controlul inseamna putere si
Scorpionul crede cu tarie in cuvintele "Cine are mai multe jucarii
castiga!" In cazul lor jucariile acelea sunt probabil bucati de aur.
Nu se dau in laturi de la a face sacrificii pentru a-si atinge
scopurile. Daca nu reusesc intocmai ce si-au propus, vor suporta bine
si o infrangere. Insa daca le merge bine, nu-si vor uita prietenii si
se vor grabi sa-i sustina in t! ot ceea ce-si propun.
Fiind destul de disciplinati, se vor ocupa bine de buget, iar ochiul
lor ager va avea grija sa fie totul in ordine cu contul. Va imprumuta
bani prietenilor, dar nu-i va aprecia pe cei ce isi vor plati datoria
la timp. In concluzie, Scorpionul prefera sa economiseasca decat sa
fie cheltuitor. Si uraste sa fie risipitor!

Sagetator - profilul banilor
"Hei, mare rispitor... vrei sa petrecem ceva timp impreuna?"... Da, ma
refer cu siguranta la un Sagetator, la cei nascuti sub acest semn care
iubesc sa cheltuiasca banii si care de obicei au parte de destui.
Sagetatorul este considerat a fi cel mai norocos semn al zodiacului.
Dar cum se spune norocul si-l face omul cu mana lui, iar un Sagetator
reusesete foarte bine cu optimisul sau. Ii place sa petreaca, sa
viseze la tot ce este mai bun in viata si sa aiba o viata aventuroasa.
Concluzia cu Sagetatorii es! te ca iubesc banii si tot ceea ce pot
cumpara cu ei - mai ales distractia si libertatea. Banii le ofera
posibilitatea sa faca multe sau nimic, dar la urma urmei ramane la
alegerea lor. Sunt "binecuvantati" in privinta banilor si tot timpul
au impresia ca banii li se cuvin. Nu-si fac niciodata probleme in
privinta banilor din moment ce nu au de gand sa-i pastreze. Se
ghideaza deseori dupa zicala "va veni si vremea mea", de aceea sunt
iubitori de jocuri de noroc si isi asuma riscuri.
Se descurca bine cu banii, desi ar prefera mai bine sa se ocupe de
viitoare afacere decat sa-si bata capul cu ce au in mana. Si pentru ca
sunt atat de plictisiti de lucrul cu banii, ar fi indicat sa apeleze
la un contabil.
Sunt atat de buni cand este vorba de cheltuirea banilor si atat de
optimisti cand isi imagineaza ca altcineva in urma lor le va umple
contul! Nu se dau in laturi de la a da bani cu imprumut, mai ales
prietenilor, desi aceste imprumuturi se transforma de cele mai multe
ori in da! ruri. Insa nu este indicat sa imprumuti cu bani un
Sagetator caci va uita cu siguranta sa ti-i inapoieze.
Viata sa se reduce la aici si acum, asa ca distractie placuta. Spre
norocul lor se pare ca mereu sunt destui bani in jurul lor incat sa
traiasca asa cum isi doresc.

Capricorn - profilul banilor
Capricorul este atat de grijuliu cand vine vorba de bani! Disciplinat
si mereu concentrat asupra ceea ce face, iubeste rutina si nu-l
deranjeaza sa munceasca mult pentru a-si asigura un viitor financiar
stralucit. Este destinul caprei sa urce incet fiecare munte,
oprindu-se doar pentru a lua o gura de aer proaspat si apoi sa o ia de
la capat pana ajunge in varf. Se asteapta ca totul sa fie foarte
dificil, din moment ce sunt foarte pesimisti. Poate de aceea nu
ocolesc nici o cale care ii poate duce in varful muntelui. Isi doresc
foarte mult sa fie remarcati, iar daca se intampl! a sa aiba si
portofelul plin cu aceasta ocazie, cu atat mai bine. Sunt foarte ageri
cand este vorba de facut si pastrat bani - adevaratii profesorii ai
banilor din intreg zodiacul. Banii le dau sentimentul de siguranta si
implinire. Avandu-i, Capricornii vor putea ramane in joc, lucru pe
care si-l doresc foarte mult, alaturi bineanteles de abilitatea de a
face si mai multi bani. Muncesc constant si metodic pentru a avea
succes pe plan financiar si in general nu-si gasesc linistea pana cand
nu au destui bani in buzunar.
Cu siguranta nu se vor imbogati peste noapte, pentru ca "precautie"
este al doilea nume al lor. Si vor avea tot timpul ceva bani pusi
deoparte pentru "zile negre". Nu sunt ieftini, dar nici prea
rispitori. Le este foarte usor sa aiba grija de banii lor, poate mai
bine decat un contabil. Nu sunt adeptii imprumuturilor, deci nici nu
iau cu imprumut, dar nici nu dau. Se mai baga din cand in cand si in
treburile familiei pentru a le atrage atentia celorlalti ca sunt prea
rispitori - membrii familiei nu sunt tocmai fericiti de aceasta
interventie.
Isi fac cumparaturile numai atunci cand sunt necesare si platesc tot
timpul pe loc. Odata ce si-au propus sa castige bani, nimeni nu-i va
opri. Si probabil vor ajunge si in varf!

Varsator - profilul banilor
Este Varsatorul un istet? Ca nu degeaba este geniul zodiacului!
Inzestrat cu o minte sclipitoare, Varsatorii pot face o avere - daca
asta isi propun. Dar de obicei ei au idei de genul "sa salvam lumea".
Asa este, o lume cu totul noua inseamna distractie pentru un Varsator.
Probabil par distrati mai tot timpul, dar asta pentru ca traiesc
intr-o lume proprie - in mintea lor unde rotitele se invartesc tot
timpul.
Cei nascuti sub acest semn sunt calculati, le place sa gandeasca mult
si se bucura atunci cand pot ajuta pe cineva - se implica in special
in acte caritabile. Banii, la bine si! la rau, nu sunt primii pe lista
prioritatilor pentru un Varsator. Banii pe care ii castiga nu au o
foarte mare importanta, din moment ce sunt alte lucruri mai importante
la care sa se gandeasca. Uneori au destui bani incat sa-si satisfaca
toate nevoile, alteori deloc. Astazi vand un program pentru
calculatoare si castiga un milion, maine sunt vanati de fisc. Din
fericire se descurca in orice situatie dificila. Gasesc mereu drumul
catre bani, probabil deoarece mintea lor lucreaza permanent. Prefera
sa fie angajati, salariul sa fie primit regulat, pentru ca daca nu ar
fi asa cu siguranta si-ar produce o gaura (greu de acoperit) in buget.
Un carnetel in care sa-si noteze toate cheltuielile si veniturile
poate deveni cel mai bun prieten al unui Varsator.
Sunt destul de conservatori cand vine vorba de cheltuitul banilor si
nu ii deranje! aza un trai simplu. Nu sufera sa se imprumute, iar daca
dau cu imprumut se asteapta sa-si recupereze banii la timp. Nu
obisnuiesc sa mearga foarte des la cumparaturi, dar atunci cand o fac
nu se mai opresc - vorba aceea "daca-i bal, bal sa fie". Calitatea
este cea care ii carcaterizeaza pe cei nascuti sub acest semn. Mereu
fac o miscare desteapta.

Pesti - profilul banilor
Cand vine vorba de Pesti, este greu de stiut la care dintre ei te
referi, din moment ce sunt de obicei doi (in unul).
Cu o personalitate complexa si dispusi sa accepte schimbari, sunt
visatorii zodiacului, suflete mereu in cautare de mai mult. Desi se
pare ca au tot ce-si doresc, nu vor fi niciodata multumiti. Cel mai
bine se simt atunci cand exploreaza, munca destul de obositoare din
moment ce simt cu intensitate orice moment. Aceste "escapade" sunt
revigorante pentru ei, le ofera tot ceea ce au nevoie ! pentru a
continua orice lupta. Chiar daca sunt asa visatori, se descurca destul
de bine cu banii. Acestia nu sunt foarte importanti pentru ei, oricum
nu asa cum sunt visele. Din pacate, multe vise li se pot indeplini
numai daca au si ceva bani, asa ca isi doresc bani pentru a-si
indeplini visele.
Nu-si fac probleme in privinta banilor, din moment ce unii ii
mostenesc iar ceilalti ii obtin cand se casatoresc. Cu siguranta banii
aflati in preajma lor ii vor face fericiti - isi vor atinge scopurile
cu ajutorul lor. Acei Pesti care nu s-au "trezit" inconjurati de bani
nu ar trebui sa se ingrijoreze - sunt inzestrati cu minte sclipitoare
asa ca isi vor putea face singuri averea.
Pot fi extrem de generosi, ceea ce poate duce pana la extravaganta.
Desi nu se ingrijoreaza in privinta banilor, atunci cand o fac
exagereaza. Isi doresc sa aiba "cuibul" lor care sa-i tina departe de
lumea mereu in schimbare.
Agili cum sunt cu banii, stiu cum sa-i economiseasca facand ca o haina
de mana! a doua sa arate cat mai original si sa fie la moda in acelasi
timp. Chiar si asa nu vor avea grija de contul din banca. "Nu mai am
bani?!" va spune Pestele. "Of, imi este teama ca nu m-am gandit cand
am cheltuit atat."
Draguti din fire, nu pot spune "nu" cand cineva le cere ceva bani cu
imprumut si nici nu vor umbla dupa acesta daca nu-i va inapoia banii.
Unele lucruri pur si simplu nu se pot schimba... Sunt pestii priceputi
cand este vorba de bani? Pai se decid cam greu daca sa aleaga placerea
sau partea practica ("trebuie sa platesc factura de la telefon, dar
pantofii aceia sunt perfecti pentru petrecerea de maine seara!"). Daca
partenerul de viata este dipus sa aiba grija de punga cu bani, viata
alaturi de un peste poate fi o adevarata bucurie!

dj_show
Offline
Posts: 325
respect
[ 1 ]
 
date: Marţi, 11/10/2011, 10:34 AM | message # 12
Quote (dj_show)
Gemeni:
Cheia acestei zodii nu este neaparat experienta in sine, ci modul in care o pot inflori atunci cand vor povesti (sau vor scrie despre ea). Din moment se simt ok in orice lume, exceptie aceea fara telefon, vor reveni in propriul corp destul de rapid, - iar gura lor este cea care incepe prima sa functioneze, inaintea celorlalte parti ale corpului!


vii tu curand!! vedem noi ce functioneaza mai intai! comic


Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
edited by: magdutza - Marţi, 11/10/2011, 11:12 AM
magdutza
Offline
Posts: 771
respect
[ 6 ]
 
date: Miercuri, 12/10/2011, 1:01 AM | message # 13
Quote (magdutza)
vii tu curand!! vedem noi ce functioneaza mai intai!


nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta :D
dj_show
Offline
Posts: 325
respect
[ 1 ]
 
date: Miercuri, 12/10/2011, 10:00 AM | message # 14
Quote (dj_show)
nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta :D


ei nu vrei...
acuma te rasfeti si tu!.
desi gand ca gand, insa am stabilit ca realul bate...imaginatia,nu? smug


Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
Offline
Posts: 771
respect
[ 6 ]
 
Forum » Diverse » Horoscop » Chestii amuzante despre zodii
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory
Top