new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Horoscop » Cum sunt barbatii la pat in functie de zodie?
Cum sunt barbatii la pat in functie de zodie?
date: Miercuri, 11/05/2011, 2:04 AM | message # 1
Îţi poţi da seama cum este bărbatul pe care ai pus ochii în pat, dacă îl întrebi ce zodie e. Semnul zodiacal îţi indică stilul pe care îl adoptă în aşternuturi, aşa că te invit să.....afli dacă sunteţi compatibili pe plan sexual.

Berbec

Bărbatul Berbec te ia pe sus şi rişti să nu ţii pasul cu el. El e cel care pune monopol pe întreaga partidă şi nu numai că vrea tot controlul, dar uneori devine chiar şi egoist în pat. Îţi propune să faceţi sex în momente neaşteptate, pentru că adoră spontaneitatea în privinţa sexului. Te atrage la el încrederea în forţele sale şi faptul că ar încerca orice de plăcere.

Pont sexy: nu te lăsa cu una, cu două pentru că Berbecul adoră să cucerească femeile care le inspiră inocenţă şi indecizie.

Taur

Bărbatul Taur te îmbie în pat cu atingeri, pentru că adoră să exploateze simţul tactil în timpul sexului. Atinge-l pe tot corpul, iar el îţi va întoarce gestul. Taurul este rezistent în timpul sexului, aşa că nu se va plânge că a obosit şi nu se va feri de poziţii dinamice în care el face tot efortul. În schimb, bărbatul Taur nu este foarte inventiv între aşternuturi.

Pont sexy: Taurul are un libido foarte mare, aşa că îl impresionezi dacă îi propui câte o partidă scurtă de sex în fiecare zi.

Gemeni

Bărbatul Gemeni se entuziasmează repede în pat şi vrea să încerce mereu lucruri noi. În cazul acestui semn zodiacal creierul este cel mai erogen organ. Bărbatul Gemeni îşi foloseşte din plin creativitatea pentru a transforma partida de sex într-un deliciu. Sexul cu el nu are cum să fie plictisitor. Totuşi, uneori îşi foloseşte prea aprig intelectul în pat şi îşi poate pune prea multe întrebări, în loc să se piardă în moment.

Pont sexy: vorbeşte-i în timpul sexului şi povesteşte-i care sunt dorinţele tale ascunse. Fiind o fire intelectuală, vorbele tale îl vor incita peste măsură.

Rac

Bărbatul Rac este romanticul zodiacului. Este un partener sensibil care adoră să îşi răsfeţe partenera de cuplu. Mari şanse sunt să îţi propună un masaj erotic în timpul preludiului, pentru că el vede sexul ca pe o formă de a dezmierda trupul iubitei sale. Îi plac jocurile de supunere şi dominare în pat, iar dacă îl prinzi în toane bune îţi va propune să preiei tu controlul. Defectul bărbatului Rac este că uneori se aşteaptă să-i intuieşti tu dorinţele în pat.

Pont sexy: alternează momentele în care te laşi pe mâna sensibilului Rac cu cele în care îl domini, şi îl vei satisface în totalitate.

Leu

Pentru bărbatul Leu atitudinea în pat este la fel de importantă ca sexul în sine. În cazul lui aceasta e una dominatoare. Leul emană prin toţi porii energie sexuală şi face totul cu pasiune. Este generos în pat, atât timp cât îi dai la fel de mult cât primeşti. În pat tinde să fie competitiv şi să tânjească după atenţie. Totuşi, dacă îi faci pe plac, te va răsplăti înzecit.

Pont sexy: în pat oferă-i şi afecţiune, dar şi dovezi că îl doreşti aici şi acum.

Fecioară

Bărbatul Fecioară îi acordă partenerei sale toate atenţia, fiind altruist în pat. Îi place să îţi îndeplinescă orice poftă, iar mai apoi să culeagă laudele. Te respectă şi nu îl deranjează să primească indicaţii pentru a excela în a te satisface. Un defect al bărbatului Fecioară este nesiguranţa, de aceea are mereu nevoie de încurajări în pat.

Pont sexy: spune-i de la bun început dacă vrei o aventură sau mai mult, pentru că îi place să cunoască de la bun început intenţiile partenerei.

Balanţă

Bărbatul Balanţă este galant în pat şi nu uită să îşi folosească şi şarmul, nu doar tehnica, pentru a te impresiona. Este o fire romantică, aşa că te poţi aştepta de la el să pregătească un decor special în care să faceţi dragoste. În pat este mereu relaxat, niciodată critic, aşa că te vei simţi confortabil în braţele lui, mai ales dacă ai câteva complexe sexuale. Bărbatul Balanţă este pretenţios în privinţa atmosferei în care are loc partida. Prea multă spontaneitate îl poate inhiba.

Pont sexy: Propune-i un joc erotic, pentru că Balanţa adoră jocurile inclusiv în dormitor.

Scorpion

Bărbatul Scorpion nu crede în eficienţa preludiului, crede însă în puterea sex appeal-ului. Este de părere că magnetismul dintre doi oameni naşte o pasiune suficient de puternică, astfel încât sexul să vină de la sine, fără pregătiri. Un defect al Scorpionului este că uneori foloseşte sexul pentru a te controla. Va face tot posibilul să te urce pe culmile plăcerii, uitând de plăcerea sa, în mare parte şi pentru că aşa ştie că devii dependentă de el. Scorpionul trăieşte sexul intens şi este de părere că actul fizic stabileşte o legătură emoţională puternică între doi parteneri.

Pont sexy: Complimentează-i aptitudinile din pat şi spune-i că atunci când eşti cu el te simţi ca în al nouălea cer. Nu povesti experienţele voastre prietenelor, căci Scorpionul vede sexul ca pe un lucru care vă implică doar pe voi doi şi vă uneşte mai tare.

Săgetător

Bărbatul Săgetător practică sexul ca pe un hobby, la care încearcă mereu să se perfecţioneze. Uneori se concentrează prea tare pe finalitate şi nu pe actul în sine. O partidă de sex fără orgasm i se poate părea goală. În pat nu este nici romantic, nici serios. Este în schimb dinamic şi jucăuş. Îţi va spune cu o sinceritate debordantă ce îşi doreşte în pat, aşa că nu trebuie să te întrebi niciodată dacă îi place sau nu un lucru anume. El îţi oferă indicaţii şi pozitive şi negative.

Pont sexy: lasă-te condusă de instinctele sexuale când eşti cu el, nu de raţiune. Îl inciţi dacă iniţiezi sexul într-un mod ceva mai violent.

Capricorn

Bărbatul Capricorn îţi oferă stabilitate şi afecţiune în timpul sexului. Pentru el nu varietatea face sexul palpitant, ci tipul de relaţie în care este cu partenera. Va trăi sexul mai intens într-o relaţie serioasă. Stilul său de a face dragoste este unul matur, pentru că îşi protejează partenera. Dacă nu iubeşte femeia cu care face sex nu se va implica prea tare în satisfacerea ei, aşa că bărbatul Capricorn nu este indicat pentru o aventură de-o noapte.

Pont sexy: Oferă-te să îi predai lecţii de sex. Capricornul este receptiv indicaţiilor sexuale venite din partea celei pe care o iubeşte.

Vărsător

Bărbatul Vărsător adoră să experimenteze în pat şi să te surprindă cu atitudinea sa îndrăzneaţă. În timpul sexului se foloseşte de gesturi şi cuvinte care să condimenteze partida de sex. Cu el poţi încerca lucruri noi, dar pe parcurs asigură-te că tu nu te implici în relaţia de cuplu mai tare decât el. Oricât interes şi-ar da în pat, s-ar putea să te dezamăgească în privinţa relaţiei voastre.

Pont sexy: Prefă-te că nu îţi pasă dacă îţi dă sau nu atenţie şi nu îi arăta foarte multă afecţiune în timpul sexului. Dă-i de înţeles că poţi face sex şi atât, chiar dacă în rest aveţi o relaţie serioasă.

Peşti

Fă tu primul pas cu bărbatul Peşti. Este receptiv avansurilor şi îţi răspunde într-un stil romantic. În timpul sexului, nu dispune de foarte multă energie, dar lui oricum îi place ritmul mai lent de a face dragoste, considerând că sexul are farmec doar dacă este tandru şi afectuos. Sunt uşor timizi, aşa că nu îi interpreta greşit atitudinea uneori distantă.

Pont sexy: Peştii adoră să desluşească mistere, aşa că adoptă un aer misterios şi nu îi spune de la bun început ce îţi place şi ce nu în pat. Lasă-l să descopere singur comorile sexului.
...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Marţi, 14/06/2011, 3:09 AM | message # 2
Quote (ElegantFM)
Balanţă

Bărbatul Balanţă este galant în pat şi nu uită să îşi folosească şi şarmul, nu doar tehnica, pentru a te impresiona. Este o fire romantică, aşa că te poţi aştepta de la el să pregătească un decor special în care să faceţi dragoste. În pat este mereu relaxat, niciodată critic, aşa că te vei simţi confortabil în braţele lui, mai ales dacă ai câteva complexe sexuale. Bărbatul Balanţă este pretenţios în privinţa atmosferei în care are loc partida. Prea multă spontaneitate îl poate inhiba.

El e balantza...o sa-i citesc ce scrie aici :))


Miri
Offline
Posts: 617
respect
[ 11 ]
 
date: Marţi, 01/11/2011, 8:34 PM | message # 3
m-as baga p-aici,dar..inca nu


Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
Offline
Posts: 771
respect
[ 6 ]
 
Forum » Diverse » Horoscop » Cum sunt barbatii la pat in functie de zodie?
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory
Top