new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Viata de zi cu zi » Complexe
Complexe
date: Miercuri, 09/03/2011, 4:15 AM | message # 1
Stii cine esti? Scoate la iveala zonele necunoscute, si complexele nu vor mai avea nicio influenta asupra ta.

Increderea in sine este un sentiment care se construieste de-a lungul vietii. Nimeni nu se naste cu ea gata facuta, avem nevoie de timp pana ce simtim ca ne-am cucerit cu adevarat pe noi insine. Sa analizam o situatie de tipul: la urma urmei, ce mare lucru este sa conduci o masina? Toata lumea poate s-o faca inclusiv unii fata de care M. se simte superioara. Si totusi, a patra oara cand da examenul practic si continua sa aiba senzatia ca lesina in bratele politistului, incepe sa isi puna intrebari. La fel si cand trebuie sa vorbeasca unei multimi de oameni. Nu e mare filosofie: stie ce are de spus, ia microfonul... si cand ajunge in fata lor, se blocheaza. Daca si in viata ta exista situatii in care, din cauza unor neputinte personale, renunti sa faci lucruri pe care ti le doresti, inseamna ca nici tu n-ai scapat de complexe. Gandul care ar putea sa te linisteasca este ca marea majoritate a oamenilor are asemenea blocaje. Dar, bineinteles, acest lucru nu te poate multumi. Complexele pot fi si trebuie depasite. Depinde numai de tine.

Sunt multe persoane care au diverse complexe... unele /unii au reusit sa treaca peste ele, altele/altii nu...
Ce complexe aveti ?Miri
Offline
Posts: 617
respect
[ 11 ]
 
date: Vineri, 01/04/2011, 10:53 PM | message # 2
Auch. Asta e marea mea problema, lipsa de incredere in mine. Si cand am "crize" de complexitate.. devina aroganta, irascibila, rea, sarcastica si ironica.
Nu suna prea bine :)).
Am 1000 de complexe in 1000 de directii... Bineinteles, incerc din rasputeri sa imi inving complexele, dar hei, nobosy is perfect:D


"He put her out, like the burnin' end of a midnight cigarette!"
AlinaH
Offline
Posts: 135
respect
[ 3 ]
 
date: Duminică, 03/04/2011, 8:41 PM | message # 3
eu cred ca fiecare trebuie sa se aprecieze pe sine mai mult decat orice. nu va face asta nimeni cu sinceritate,decat daca are vreun scop anume.
complexele sunt in mintea noastra,daca sunt.
de ce sa nu vorbim despre noi insine la superlativ?
sunt cea mai,/cel mai..
tine de modestie.dar, spunea cineva ca..modestia e apanajul prostilor. asa o fi?


Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
Offline
Posts: 771
respect
[ 6 ]
 
date: Luni, 04/04/2011, 12:47 PM | message # 4
Complexe?Cred ca fiecare din noi avem ,dar nu o recunoastem!Dar vorba Magdutei...de ce sa nu fim noi cei mai super...?Poate unii din noi ascund atat de bine faptul ca au complexe incat chiar si el insusi la un moment dat crede ca e ...normal sa fie asa!
Plecand de la un simplu complex al tuturor barbatilor (ca nu ne pot face fata)si ajungand la vesnicul complex al femeilor...sunt prea grasa!Daca cineva imi poate spune cu mana pe inima ca nu a avut un astfel de gand ...nu poate fi decat un mincinos!
Si trecand la ceva mai personal ...am un complex...uneori am impresia ca "deranjez",mereu am avut aceasta problema...uneori daca persoana de langa mine nu zice nimic ...eu una nu o fac ca sa nu ...deranjez...o fi un complex sau nu ...nu stiu sigur ,dar ma feresc sa supar pe cineva ...nu suport ideea suferintei!...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
Offline
Posts: 1952
respect
[ 15 ]
 
date: Luni, 31/10/2011, 5:09 AM | message # 5
complexe? nu am complexe. cu ce ma ajuta daca ma gandesc la asa ceva?
dj_show
Offline
Posts: 325
respect
[ 1 ]
 
Forum » Diverse » Viata de zi cu zi » Complexe
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory
Top