ElegantFM

21/02/2018

Added by Just
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 5

Poate ca....Vreau sa scriu...ceva...orice...doar sa scriu si sa uit de gandurile pe care le am.Imi revin toate amintirile...unele nu tocmai placute din copilarie...altele din adolescenta...si peste toate se profileaza chipul bunicului meu...Doamne cat l-am iubit si ce tarziu am realizat acest lucru.Imi dadea mereu sfaturi si  eu eram mereu nemultumita...ii ziceam "ce imi zici atata, crezi ca eu nu stiu?"...doamne cat regret.M-a iubit asa de mult si n-am realizat asta decat in ultima clipa...de aceea acum, spun "Te iubesc " cat pot de des persoanelor dragi mie. Pentru ca iubim...in cunostinta de cauza sau nu...iubim...Si nu realizam asta decat cand suntem pe cale sa pierdem persoana iubita.
Eu stiu mai bine decat altiii...am un orgoliu prostesc care ma impiedica sa fac primul pas...dar nu e vorba despre mine...ci despre voi.Simtiti...iubiti...si destainuiti-va sentimentele...pentru ca in orice clipa s-ar putea sa nu mai aveti cui...sau mai rau...sa nu mai aiba cine.
Elegant FM- te ador.
More information on the forum
comments (5)
 • Answer Quote
  Iulia

  11/02/2012 2:50 PM Spam

  Si eu candva am fost iubita de bunicul meu ... am avut o copilarie frumoasa cat a trait el...dupa ce s-a dus printre ingeri ..am ramas singura printre straini...si singura sunt si acum...si tanjesc dupa o imbratisare calda...de la un parinte..de la o cunostiinta...de la cineva... friends2 http://www.youtube.com/watch?v=G2fOjwcZgwQ

 • Answer Quote
  Just

  11/02/2012 3:24 PM Spam

  draga mea iulia kissing kissing

 • Answer Quote
  djdiamant

  11/02/2012 1:53 AM Spam

  pitic mic si scump floare flowers hugs huug inger

 • Answer Quote
  ElegantFM

  11/02/2012 1:16 AM Spam

  Micuta friends kissing

 • Answer Quote
  Miri

  11/02/2012 1:07 AM Spam

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top