ElegantFM

20/01/2018

Added by Just
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 4

O bucla

Directorul unei firme (tine minte: "Directorul") ii spune secretarei:- Vom pleca pentru o saptamana in strainatate la un congres si sper sa ne simtim bine impreuna. Fa toate pregatirile necesare pentru calatorie...

 

Secretara isi suna sotul:- Voi pleca cu seful la un congres, in strainatate, pentru o saptamana. Te rog, dragul meu, ai grija de tine in acest timp. 

 

Sotul isi suna amanta:- Nevasta-mea pleaca in strainatate pentru o saptamana. Hai sa ne petrecem saptamana asta impreuna, printesa mea...

 

Amanta, care este invatatoare la o scoala particulara, isi anunta copiii:- Pentru ca saptamana viitoare am de rezolvat o problema, voi lipsi de la scoala.  Deci, saptamana viitoare nu veniti la scoala.

 

Unul dintre copii, pentru ca isi iubeste foarte mult bunicul, fuge la el si ii spune:- Bunicule, saptamana viitoare nu trebuie sa merg la scoala. Mi-ai promis ca daca vom avea timp liber, vom merge la munte impreuna.

 

Bunicul, (care este "Directorul" din debutul aceastei istorioare) isi iubeste foarte mult nepotul. Ca urmare o suna pe secretara si ii spune:- Nepotul meu m-a rugat sa-mi petrec saptamana viitoare cu el, asa incat nu vom mai merge la congresul din strainatate. Te rog fa demersurile de anulare a calatoriei.

 

Secretara isi suna sotul:- Directorul si-a anulat calatoria asa incat vom ramane impreuna, dragul meu...

 

Sotul isi suna amanta:- Nu ne mai putem petrece saptamana viitoare impreuna, pentru ca sotiamea nu mai pleaca in calatorie.

 

Amanta ii anunta pe copiii de la scoala :- Problema pe care o aveam s-a rezolvat, asa incat saptamana viitoare toata lumea vine la scoala.

 

Copilul ii spune bunicului:- Bunicule ("Directorul" care-a iscat toata tevatura), saptamana viitoare mergem la scoala asa ca, imi pare rau, dar nu mai pot sa-ti tin companie.

 

Bunicul director isi suna secretara :- Nepotul meu tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai poate petrece saptamana viitoare cu mine. Ca urmare, continua pregatirile pentru plecarea la congres...

 

Acum ati inteles ce inseamna "bucla"?

More information on the forum
comments (4)
 • Answer Quote
  Miri

  26/02/2012 2:02 AM Spam

  Complicat hehe

 • Answer Quote
  Nick

  25/02/2012 3:34 AM Spam

  Lantul uscaciunilor Lol

 • Answer Quote
  Bunicutza

  25/02/2012 1:54 AM Spam

  Eu cred ca nu vor pleca . Mai bine ar pleca totii la congres nu ar fii nici o problema atuncii =)))

 • Answer Quote
  djdiamant

  25/02/2012 0:55 AM Spam

  interesant computer3

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top