ElegantFM

19/01/2018

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 5

Am uitat sa fiu eu...

Au trecut cativa ani de cand nu am mai fost eu,de cand m-am pierdut pe mine. Mi-am pierdut ideile, sufletul, zambetul, dorinta de viata…
Au trecut cativa ani de cand am uitat ca inainte de toti, e vorba de mine. Ca eu sunt cea care are nevoie de fericire. Am uitat ca hrana sufletului meu este fericirea si iubirea. Si am uitat sa ma iubesc pe mine, iubind prea mult pe altcineva. Poti sa iubesti prea mult?
Asta e iubire? Sa uiti de tine, de principiile tale, de gandurile tale si sa te dedici in fiecare secunda celuilalt?

Mi-am adus aminte cum ma cheama, ce-mi place sa mananc (si nu, e cu totul altceva decat credeam), ce muzica imi place sa ascult si cat de mult imi place sa fiu fericita.

Inca nu mi-am revenit complet si sunt sigura ca va dura un timp pana voi invata sa merg si sa vorbesc din nou, dar cel mai important este faptul ca m-am trezit la viata!

Am lipsit cativa ani din viata mea!

 Edit: recitind postul am realizat inca ceva. Am uitat sa vorbesc si sa gandesc…Doamne, unde am fost toti anii astia?


More information on the forum
comments (5)
 • Answer Quote
  crismari

  11/09/2012 9:30 PM Spam

  Frumoasa postare smile . Mi-ai amintit de... mine, cea care eram cu putini ani in urma. La fel ca tine, si eu uitasem sa traiesc , uitasem ca si eu sunt importanta si ca trebuie sa ma iubesc si pe mine. M-am regasit abia atunci cand am renuntat la el. Cand mi-am dat seama ca daca mie nu-mi pasa de mine, nimanui n-o sa-i pese. Poate ca sunt putin mai egoista acum si asta nu stiu cat de bine e, dar cel putin acum ma simt mai "EU" .

  Fluturas_Zglobiu

 • Answer Quote
  ElegantFM

  08/08/2012 4:04 AM Spam

 • Answer Quote
  ElegantFM

  08/08/2012 0:51 AM Spam

  Si un sfat ca de la "mama la fiica",Anutza mea draga...
  "Iubeste la fel de mult,nu renunta la dragoste,atat doar ,ca pune-ti sentimentele in lesa si nu le lasa sa zboare decat atat cat sa nu se rataceasca in amagiri si timp pierdut..."

 • Answer Quote
  Miri

  08/08/2012 1:03 AM Spam

  kissing

 • Answer Quote
  ElegantFM

  08/08/2012 0:30 AM Spam

  Ai fost...indragostita...
  Avem tendinta atunci cand iubit sa uitam de noi,sa uitam ca existam ,sa uitam ca avem pareri proprii ,sa uitam tot!
  In timp ne trezim la viata ...si descoperim ca ne-am neglijat,ca am gandit cu mintea celui/celei de langa noi...ca nu am mai avut nici macar suflet...l-am pus in pamele celuilalt odata cu inima noastra.Unii sunt fericiti daca il pun in palmele care trebuie...altii se trezesc ca l-au pus in niste palme care nu au stiut al pretui...

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top