ElegantFM

19/01/2018

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 1

Bunul simt

Cand vorbim despre bun simt, de cele mai multe ori il asociem cu cei 7 ani de acasa. Exista oameni care nu au auzit, vazut sau macar mirosit asa ceva. Unii sunt facuti din piatra, iar dalta cu care au fost slefuiti nu si-a facut deloc treaba. Va rog, Va multumesc, Ma scuzati, sunt doar niste bucati de putregai, urat mirositoare, care o data rostite iti pot lua vocea pentru totdeauna.
 
Respectul de sine si fata de ceilalti este o limba straina si care, in opinia lor, se invata doar dupa ce ai absolvit 2 facultati si 3 masterate.

Dispretul si ura cu care te privesc iti lasa rani dintre cele mai adanci iar intepaturile din priviri iti infig pumnale taioase in spate. Viclenia comportamentului si mandria vocii iti afiseaza o scena in care prostia este protagonistul principal.
Vorbe marsave si miscari lascive se rascolesc disperate printre cutiile de chibrit lasate intentionat pe masa. Incercarea de a avea bun simt la unii esueaza din prima.
Nici macar nu trebuie sa incerce, pentru ca se stie de la inceput ca nu exista sorti de izbanda. Mersul apasat si mandru te calca greoi pe umeri si te indoaie pana la pamant.
Dragilor, nimic din ceea ce am enumerat mai sus nu are de a face cu vreo definitie a bunului simt.

P.S: Si noi,adminii de pe ELEGANT FM,vrem RESPECT!
Multumesc!

More information on the forum
comments (1)
  • Answer Quote
    ElegantFM

    08/08/2013 11:54 PM Spam

    "Respecta si vei fi respectat ! "
    Mai mult decat corect !

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top